Sedasahin5 Kızlar merhaba her lavaboya gelmeme iç camasirimda ıslaklik var suyum geliyor olabilir mi 39 haftalık gebeyim???
aisemhmt34 Sedasahin5 ben geçenlerde doktora sordum şu geldiği zman durmaz dedi öyle parça parça gelemz birden gelir hareket ettikçe de devam eder eğer öyleyse tuvalete gittikçe durmaz devam eder
FyA Sedasahin5 bugün bnde öle bişey gördüm renksz kokusuz resmen su acaba terledim mi dedim bilemedim bide bnde progestan kullanıyorum vajinadan bilemedim yani hayırlısı ama şu saate kadar başka gelen giden olmadı
4ysegulec Ya ben de 39 haftamdayım iç çamaşırında sade akıntısız su hissediyor gibi oluyorum sürekli nemleniyor sanki beynim yandı😫
Sedasahin5 Teşekkür ederim birde dün akşam baya bir şekilde afedersiniz balgam gibi akıntım oldu beyazımsı sarımsı bu ne belirtisi olabilir ilk gebeliğim olduğu için hiç bir bilgim yok
4ysegulec Birisi00 Zannetmiyorum kolay terleyen birisi değilim ev de serin yani hamilelikten kaynaklı farklı bir terleme türü varsa bilemiyorum tabii
ececan2006 4ysegulec suyunuz gelmeye baslasa durmaz 2 gebelik gecirdim ikisinde de suyum gelerek dogum basladi , gelse mutlaka anlarsiniz
4ysegulec ececan2006 Ya bazıları şarıl şarıl değilde azar azar da gelebilir diyor ya ondan kafam karışık o konuda.🥲
Amine_Sultan Bende 35 haftalığım iç çamaşırım çok ıslanıyor sanırım ter ya gördükçe tedirgin oluyorum
Sevilc Benim de ilk bacaklarimin kenarlarından su sızar gibi oldu baktım pijamam ıslak sonra iç çamaşırı değiştirerek takip ettim sürekli çamaşırım ıslak ben de şüpheleniyorum bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum