MahurunAnnesi FATMA0334 ay benimki damağa yapışıyor damaga yapisinca midemi bulandirdi kıtır kıtır olandan iki uc parça koymuslar istedigim gibi degildi sogudum😂
FATMA0334 MahurunAnnesi evet benimkilerde damağa yapışıyor ama canım istiyor istedikçe çiğneyip tükürüyorum
MahurunAnnesi FATMA0334 nur yeşil kil diye Instagram sayfasından sen nerden aldın yutma bari yenilebilir diyorda tas kum olarak geri dönmesin bende tukuruyom agzimi kirk suyla yikiyom deli gibi😂
Fatimeannee Hatice5258 Ay tuhaf değil ama hamileliğimin 6. Haftasında bir başladı sürekli domates tuzlayarak yiyorum. Gece gece dolaptan salkım domatesi ikiye bölüp tuzlaya tuzlaya yiyorum ya..
Emineren Hatice5258 ay üzümü haftalarrdır aşeriyordum ama asla bulamıyorduk. Sonunda ithal ürünler getiren bir manav keşfettik yedim ve bütün hücrelerim bayram etti bu nasıl bişeymiş dedim ya aşermek normal zamanlardan çok farklı bişey
Hatice5258 Emineren afiyet bal şeker olsun peynir ekmek ile ye daha güzel olur bulsam da bende yesem keşke 😄☺️🥰🤰
Makbul Hatice5258 normalde nefret ederim ağzıma bile sürmem işkembe çorbasııı öyle bir canım çekti ki inanamazsınız deli gibi içtim 😂
Emineren Ask1907FB üzüm bende deli gibi aradım ama buldum izmire yolunuz düşerse hemen adres vereyim 😅
Emineren Hatice5258 aaa ekmekle de çok severim bak aklıma düşürdün 😅 hamileler için manavlar oluyormuş bulundugun şehirde vardır belki internetten bak mutlaka
Emineren Gamzecabuk valla ben bu aşerme olayını çok abarttıklarını düşünüyordum hep. Haftalardır aşerdiğim şeyi bugun yedim ve sanki o an bütün vücudum tüm hücrelerim dans etti çok tuhaf bir hismiş 😄😄
Hatice5258 Emineren git ye koş 😊 olsa da bende yesem😋 benim yaşadığım yerde bulmam zor bulunduğum yerin çarşısını gezdim yok tekirdağdaydim oraya da baktım yok yok ki yine yok yok 🥴😬
Beyzanur_42 Kokoreç felaket canım istiyor 💃 Ama kendim vejeteryanim 😂bu nasıl oluyor bilmiyorum sokakta falan ister istemez kokusunu aliyorum 🙈ama ne zaman yerim yiyebilirmiyim hiç cesaretim yok 🙈
Hatice5258 Beyzanur_42 benim için aşermekle alakası yok ben hamile değilken de kokusu güzel geliyordu ama yapılışı beni tiksindiriyordu. Aşersem bile kendimi kandırır yine yemem ben onu. 😊😄
mkz starbuckstaki berry hibiscus içecek 😂 o kadar canım istiyordu ki onu içmezsem ölecekmişim gibi hatta şimdi olsa ne güzel giderdi🤤 bu aralar da üzüm🤤🤤🤤
Hatice5258 mkz o ne gız aşerdiğin şeyi okuyamadım bile Allah tan okumayı beceremediğim şeye aşermedim 😄😄
Beyzanur_42 Hatice5258 ben zaten beyaz et kırmızı et tüketen birsini değilim 😂😂😂çok igrenirim normalde Allah günah yazmasn sakatat sonuçta 😂😂ama bilmiyorum kokusu cezbedici sadece kendimi frenleyip yememek istiyorum yesem kusarim bunuda biliyorum
mkz Hatice5258 ahahah böyle böğürtlenli bi içecek offff o kadar güzel kiiii ama boşver canını istetmeyeyim hepsi bu saatte kapanmıştır 😂😂
Hatice5258 metemom_ acıya bayılırım limon tuzu hiç yemedim niyetim de yok 😬 Sana afiyet bal şeker bebişe de lop lop et olsun inşallah 😊💕🤰👼