anneadayu Merhaba kızlarr, kaçıncı haftada çatlak kremi kullanmaya başladınız? Lierac almayı düşünüyordum ama karaborsaya düşmüş şu an ki fiyatı 3 bin tl ne yapmalıyımm öneriniz var mı
Alparslanmom__ anneadayu ben 3 ayimdan beri kullanmaya başlamadm şuan 6 ayligiz şükür sorun yok insllah böyle devam eder 🙏 Bebek yağı Hindistan Cevizi yağı Ve seda altın çatlak kremi dönüşümlü olarak kullaniyorum ayrıca kuru fircalamada yapıyorum etkisini görüyorum pahalı kremlere gerek yok bnce yeterki vücut nemli kalsn bol su genetikte varsa her türlu çatlama olur zaten biz elimizden geleni yapalm
Hulo2105 anneadayu bio oil ve bebe yağı kullanıyorum 23+3 üm karnım büyüdü ama şu anlık sıfır çatlak. Lierac alacaktım ama çok pahalı kimisi de işe yaramıyor diyor almadım o yüzden. Bebe yağını ben normalde de kullanıyordum 8. Haftada bio oile başladım
Sydaglsen anneadayu her gece dönüşümlü olarak bi hindistan cevizi yağı bi seda altının çatlak önleyici kremi var bunları kullanıyorum. 5. Ayımdayım karnımın yavaştan şişmeye başladığı hafta aşırı kaşıntılar oluşmaya başlamıştı bu kremleri düzene soktuğumdan beri kaşıntım yok çatlak durumunu da son aylarda göreceğiz sanırım sonuçlarını.
Pepela08 anneadayu 3.ayımdan beri hergün sabah lierac akşam bio oil sürüyorum 6 aylık oldum şuana kadar katlak olmadı.evet lierac çok pahalı ben dolap uygulamasından aldım.etiketli ürünlerde oluyor daha uyguna geldi
funda_akyl Bio oil bebe yağı seda altının kremini bol su kullandım hiç ise yaramadı son ayında efsane catladim 🥹
2kedi1hamile anneadayu ben hızlı kilo aldığım için ilk aylardan beri kullanıyorum. O zaman lierac bu kadar pahalı değildi onu sürüyordum ama bitince yenisini almadım. Watsonstan falan kuru ciltler için olan normal bi nemlendirici aldım sık sık sürdüm üstüne de günde 1 kere bio oil kullandım hiç çatlağım olmadı