Kelebekmisali16 35+3 haftalık hamileyim geçen hafta pazartesi bebeğim 2.400 gramdı bugün tekrar geldim kontrole 2.390 gram olmuş 8 günde 10 gram zayıflamış kendim de geçen hafta ile kilom aynı 52.5
asell13 Kelebekmisali16 kimi bebekler son hafta kilo alması yavaşlıyor cihaz da ölçüm farkıda olabiliyor canım
Merve1414 Kelebekmisali16 doktor ne dedi olcumden ölçüme makinadan makinaylada değişir ama çok bı gram kaybı yok takma kafana doktor bişi demediyse 35 haftaligim ve 1800 bebeğin kilosu gelişim geriliği var benimkide 4 hafta geriden geliyor seninkinin maşallah iyi genede kilosu protein ağırlıklı beslen fazla iş yaoma olabildiğince yat dinlen
Yamanmomy Kelebekmisali16 zayıflamamıştır sadece kilo almamış herhangi bi sıkıntı varmı tansiyon vs o gelişimde yavaşlık yapıyor
bahocum Kelebekmisali16 bebeğin gerçek kilosuyla arasında artı veya eksi kilo farkı olabilir zaten. Orada sadece tahmini bir ölçüm yapılıyor. Yanılma payı var yani çocuk olması gereken ortalamadaysa kafaya takmanıza gerek yok.
Kelebekmisali16 Merve1414 Merve1414 gelişimi iyi dedi nstye girdim çıktım hareketlenme fazla yok diye tekrar gönderdi birazdan tekrar giricem geçen hafta baya bi hareketliydi doktor bile şaşırdı bu hafta pek bişey yok cumartesi pazar baya stresli ve sinirliydim ondan kaynaklı da olabilir mi acaba diyorum
Kelebekmisali16 Merve1414 bebeğin kilo alacağı şeyler tüketmeye bak bence şu zamana kadar gayet iyi gidiyordum bende son hafta sıkıntı oldu
asell13 Kelebekmisali16 dondurma tavsiye ederim canım ben canım istiyor diye yedim öyle bi baktım bi haftada 400 gram almış
Kelebekmisali16 asell13 ara ara yiyorum dondurmayı az az hemen boğazım ağrıyo hasta olurum diye de korkuyorum
Kelebekmisali16 bahocum eşim çok sorun etti nasıl zayıfladı diye ama bi hafta da baya sinirli gergindim stresli geçti