Baltanem Kızlar hamileliğin ta ilk günleri sayılır röntgen çekildim bilmeden aklıma çok takıldı bu ya vicdan azabı çekiyorum az bişey olmaz dimi yani inşallah 13 martta gittim dişçiye hamileliğimi 15 nisan gibi öğrendin geç döllenme dedi doktor kese 6 haftaya uyumlu son adetini 3 mart olarak sayalım dedi 15 gün gecikme olmuştu doğumdan sonra test yapmıştım şubatta gecikme başları negatif çıktı dişçiden önce idrar testi yaptım o da negatif çıkmıştı
Ftmhsyn92 Baltanem birşey olmaz inş,bende botoks yaptırmıştım bilmeden, sonra genital bölgeye lazer çok şükür birşey olmadı
EmirVS Baltanem bende oluştuğu ilk ay bilmeden röntgen çekildim diş için aradan 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür şu an 36 haftalık ve çok iyiyiz😊 merak etme yani içini ferah tut canım
Aerithma Baltanem bende hamile olduğumu bilmeden dişim için röntgen çektirmiştim. Doktoruma sorduğumda bir problem olmadığını söylemişti. Oğlum çok şükür sağlıklı 32.haftamızdayız.
msr33 Canım ben bilmeden mr çekilip, ameliyat olmuştum. Daha o zamanlar çok küçük oldukları için etkilendiklerinde zaten tutulamıyorlar, eğer tutunduysa bir problemm yoktur zaten içini ferah tut