NurKaya6410 Merhaba 14 haftalık hamileyim ve aşırı çok bacak ağrısı çekiyorum😔 böyle birşey yaşayan varmı? Ve geçmesi için neler yapabilirim?
semadem NurKaya6410 doktora git canım bende ayni sikayetle gittim ve toplardamar yetmezligi oldugunu öğrendim. İgne kullanmaya basladim.
Sedalii Bende 30 haftalık hamileyim ama çok bacak ağrılarım oluyo geriliyorum damarlerım çekiliyo basamıyorum bazen dün doktorum calsiyum verdi inş iyi gelir . Kalsiyum eksikliğinden olabilir
Zeyneb35 Bende 16.haftadayim bacaklarım çok ağrıyor gerçekten bazen ayakta durmakta bile zorlanıyorum
NurKaya6410 Zeyneb35 aynen kesip atasim geliyo sinirden oturdum agladim ev isleri yapmamada engel oluyo😥😥
Cnrmom Bende 19+5 im oturuyorum kalkınca sol kalçam tutulmuş oluyor çok acıyor, bacaklarımda ağrıyor ara ara
sinemcini 7. Haftadayız bendede çok aşırı bel ve bacak ağrısı var bazenleri kalçamada vuruyor ne yaptıysam geçiremedim 😔krem sürdüm ısı bandı kullandım ama hiç fayda etmedi rabbim şifa versin hepimize 🙏
Zeyneb35 NurKaya6410 aynen valla ya bende öyle geçer Insallah canım acısı kadar tatlısı da var hamileliğin hamdolsun :))
eda19 NurKaya6410 magnezyuma da bakıldımı pekı hamılelık baslangıcı veya ılerleyen dınemlerde bunlar olabılıyormus benımde basladı ılk haftalardan eksıklıgım yenı yenı vurmaya basladı
Sedahoca NurKaya6410 her vücut değişik tepki veriyor hamileliğe magnezyum diyorlar ama ilerleyen zamanlarda daha da ağırlaşınca bebek iyice agrılar artıyor Allah yardımcınız olsun 🙏🏻