Minikbiranne35 Kızlar 31+3 olduk ne zaman bebişlerinizin kıyafetlerini yıkayıp ütülediniz? Bide ne zaman hastane çantasını hazırladınız? Benimle de paylaşır mısınız?
nzlbrn Minikbiranne35 29.haftada yıkayıp ütüledim 35te çanta hazırladım 37 haftayı şimdi çantada hala eksikler var ama çanta en kolayı boşsan mutlaka yıka ütüle bu aralar 34 35ten sonra yere eğilme olayını bitirdim ve aşırı üşengeç oldum 🥲
yenidenanne34 Minikbiranne35 29+1 im bende suan. Valiz ici organizer siparisi verdim o gelince çamaşırları yıkayıp utuleyip hazirlicam çantayı git gide ağırlaşıyorum yavas yavas tamamlarim durur cantanin icinde temiz temiz zarari olmaz hazirlamanin
Damlaozzz Minikbiranne35 27ye girmeme az kaldı 28 te yıkayıp ütülemeye başlıcam enerjim varken yapayım diyorum hastane çantası içinde eksiklerim var onları tamamladıktan sonra onada başlıcam 😌
Buseirgit Minikbiranne35 33-34 gibi tüm hazırlıkların bitmesi gerekiyor bence. Şimdiden başlayın siz.
Minikbiranne35 nzlbrn ben kayınvalidemle kalıyorum şuan enerjim iyi yıkayıp ütüliyim diyoeum yok daha erken diyor beş dk yıka yaz ayı zaten el kadar kıyafet ütüleyip geçecez diyo erken daha diyo karışmasalar olmaz o ayrı bir konu tabi
gdaslik Minikbiranne35 kayınvalidene ütülettir bence 😃 benim ilk doğumumda kayınvalidem gelmişti yanıma ütü işini falan hep ona yaptırtmıştım iki gün boyunca sabahtan akşama ütü yapmıştı.
nzlbrn Minikbiranne35 her halta karışıyorlar inanılmaz ya vallaha bacım yıka ütüle kendini iyi hissediyorken ileriki haftada daha çok sıcak basıyor o kadsr eşyayı ütüle eğil kalk dolap yerleştir çok zor çanta hemen hallolur da eşya işi zaman alıyor havalarda iyice ısındı ağırlaşınca daha da zorlar seni
Minikbiranne35 Damlaozzz bencede emerjiniz varken yapın gebeliğin sağo solu belli olmaz herşey hazır olsun her ihtimale karşı
yenidenanne34 Minikbiranne35 yıka ütüle hurçlara koy kuzum hic bisey olmaz dogum bu yani ne zaman olacagi belli olmuyor ki
Minikbiranne35 yenidenanne34 aynen o zaman bende 32 girince yapiyim hepsini herşeyşm hazır sadece yıkayıp ütülemek kalmış
Hulo2105 Minikbiranne35 yani erken gelmese bile ağırlaşıcaksınız size de yazık. Erken hazırlamakta bi sorun olmaz ki hem aklınızdan çıkmış olur son haftalarınızı rahat rahat geçirin🥰
Minikgebe Minikbiranne35 erken doğum gibi bir riskiniz yoksa çok ağırlaşmasıysanız en sağlıksızı 33. Hafta yıkama ütülemeye ayırmak 34-35 gibi valizinizi tamamen hazırlamak🫶🏻
Minikbiranne35 Minikgebe çok şükür öyle bir riskim yok normal doğum istiyorum ne olur ne olmaz suyun işi belli olmaz 😂 karar verdim 32 de hazırlayacağım herşey
Merve_3351 Minikbiranne35 herkes kendi doğurduğundan sorumlu sonuçta senin yerinde olsam hiç sormadan yıkarım odamda ütülerim. Ben 27 de yaptım hepsini 2 hafta sonra erken doğum riskim çıktı her kesin 7 bucuk aya kadr böyle syleri halletmesi lazım bence hastane çantasını özelikle
Ymnjunior Minikbiranne35 33 haftama girdim kıyafetlerini yıkadım gidip gelip ütülüyorum minicik oldukları için bitmiyor ütüle ütüle çantayı hazırlayacağım ufak ufakta evin işlerini bitirmeye çalışıyorum ama inanılmaz çabuk yoruluyorum 🤦🏼♀️