Drukannesi 20 Aralık günü akşam hafif sandım vardı her zamanki sancıların gibiydi doğum yapacağım aklıma gelmezdi çünkü doktorum bebeğimin kafasi büyük normal doğum olmayacağını ve. Sezaryen tarihi vermişti 1 hafta vardı.hr neyse sancimdan. Sonra suyum r nisanim geldi hastaneye gittiğimde beş cm açıklık vardı kısa zamanda bu kadar açıklığa doktorlar sasrrdi ve suni sancı verdiler ama. Ben hayatımda böyle acı. Gormedim😥 dört saat sonunda 10cm oldu ve doğuma aldılar ikinci ikinmamda ve doktorum. Gobegime. Basmasıyla bebeğim doğdu, ağladı bben böyle bir rahatlama görmedim. Ayrıca epidural falan hiç bişey istemedim . yazmaya yeni vakit oldu çok şükür. Bende. Bebegmde iym diyeceğim oki sakin kormayin normal doğumdan çok güzel bir duygu. Bebeğini hemen kucağına almak.cok farklı duygular yyasiyosun herkese iyi kolay hayırlı doğumlar soracaginiz. Varsa cevaplarim😘
Hulya57 Drukannesi ya ne güzel maşalllah 👍😔ben cok korkuyorum ya daha şimdiden 12 haftalıgiz normal istiyorum ama bakalm nasıl olck
Mirage06 Drukannesi Allah anali babali buyutsun masallah ne guzel ben 39haftaligim henuz bise yok bakalim yarin kontrolum var
Zehrauzra Benimde yarın kontrol var ben de bol bol yürüyüş yaptım ve her gün ılık duş alıyorum normal de de her gün duş alıyorum