sutlukahve Kızlar 3 farklı magnezyum denedim hap ve suda eritilen şekillerde. Hiçbirini içemiyorum kusasım geliyor sadece magnezyum için böyleyim neden anlamadım. Öyle kramp vs olmuyor bende sadece karnımda sertleşme olduğu için doktor iç demişti. Başlıkta da yazdığım gibi hap yerine magnezyum oranı yüksek maden suyu içsem nasıl olur sizce? Ya da bu şekilde yapan var mı?
Ayseolcay sutlukahve magnezyum değerlerin iyiyse almana gerek yok ya da şöyle yapabilirsin multivitaminler var içerisinde magnezyum da var onları alıp kullanabilirsin yinede soda iç günlük faydalı
Dnmzzeda sutlukahve Merhaba , ben hamileliğim boyunca hiç magnezyum kullanmadım , günde 2 maden suyu ve 1 avuç kabak çekirdeği tükettim
Ayseolcay sutlukahve benim bacaklarım kasıldığı için ben istedim doktordan magnezyum takviyesi alıyorum o yüzden
sutlukahve Dnmzzeda kabak çekirdeğini bilmiyordum bu şekilde doğal olana yönelmek ilaçtan daha iyi bence. Teşekkür ederim 🙏
sutlukahve Sadeceanne2 yok onu denemedim üç ilaç alıp üçünü de içmeyince başka bir ilaç seçenek arayışına girmedim açıkçası 😂
Sadeceanne2 sutlukahve magvital nasıl biliyor musun limonlu soda 😄bildiğin benim gebelik şekeri çıktı şekerli herşey yasak vallahi onu tatlı bir içecek yerine içebilirsin inan ki o kadar güzel 😄😄ben 23,24e kadar Her gün 7,8 kez kusan ben bile bu kadar beğendim
sutlukahve Sadeceanne2 öyle güzel ballandıra ballandıra anlattın ki 😂😂 bi bakayım ona teşekkür ederim 🙏 🥰
Sadeceanne2 sutlukahve 😄😄😄valla hi Güzel olmasa hiç önermezdim ilaç tan tiksinen içemeyen bir insanım Kan ilacı da ferrum mesela oda güzeldir bu ikisi ni tiksinmeden içe biliyorsun. Deneyin o kramp lar çok acıtıyor Yoksa