irem251017- 30+2 haftalığım bebeğimin kordonu boynundaymış bu durumu yaşayan var mı oldu mu ? Acil bana fikirlerinizi söyleyebilir misiniz ?
Sevcan62 irem251017- 34. Haftada kız kardeşim kordon dolanmasıyla acil sezeryana alındı 5 kez dolamıştı boynuna
Ayeser irem251017- bu haftalarda benim bebeğimin boynuna da tek tur kordon dolanmıştı doktor bir sıkıntı yaratmaz içini ferah tut demişti 35. Haftada kontrole gittiğimde kordon çıkmıştı boynundan. Korkmayın🥰
Yamanmomy irem251017- böyle olup haftalarca giden var hareketlerini takip edicen gerekirse her hafta git artık kontrole ama 2 kez falan dolanan tanıyorm bi sıkıntı yaşamadılar
irem251017- Ayeser Ay inşallah benimde böyle olur 💓 ister istemez bi korku oldu içimde Allah korusun ya boğulursa diye ama benim doktorumda şuan korkulcak bişey yok dedi annelik iç güdüsü sanırım korku oldu
irem251017- Esraaaas hiç bir belirti yaşamadım detaylı ultrasyonda kordonu ensesinde denmişti bugün gittiğimde ise kordonu boynunda dedi
Esraaaas irem251017- benim bebisinde hareketleri azaldı dünden beri 36 haftalık olacağım hareket ediyor ama eskisi gibi değil korkmuyorum değil açıkcası
Ayeser irem251017- irem251017- korkmakta haklısınız ama dediğim gibi içinizi ferah tutun onlar şu an suyun içinde oldukları için o kordon rahatsız etmiyor onları doktorum öyle demişti🥰 bizimkinin keyfi gayet yerinde doğum için gün sayıyoruz 🌸