Alkimbynz Kızlar merhaba. 17. Haftadayım detaylı ultrason zamanı geldi dedi doktor. Siz yakın zamanda adana da nerede, hangi doktora ve ne kadara yaptırdınız bilgilendirir misiniz?
fLzz3 Alkimbynz bende 17 haftalığım doktorda bana 20 24 hafta arası detaylı ultrason için randevu oluştur dedi
emirtimr1 Alkimbynz 18/24 hafta arası yapılıyor. ama ne kadar geç yaptırırsan o kadar iyi beneğin organ gelişimi açısından.ben 22+5 de yaptırdım kendi doktorum burcu yücesoy hakan kalaycıya yönlendirdi detaylı için. bebeğimin pozisyonu da güzeldi 10/15 dk sürdü çok tatlı dilli birisiydi memnun kaldım 2600 kart 2500 nakit. sadece tek sorun randevumuz olmasına rağmen bir saat kadar bekledik o üzdü 🤧😂
FatmaNur2525 Semyil Detaylı ultrason için nasıl randevu aldınız acaba direk hep bakıldığınız doktora mı alıyorsunuz randevu yoksa detaylı ultrason yapan kişiye mi
Alkimbynz Geçen hafta cuma günü kontrolüm vardı 15 gün sonra gelirsen detaylı ultrason için konuşuruz dedi. Acaba karıştırdı mı?
obirannea Alkimbynz bence karistirmadi çünkü o zamana 20 haftaya girmek üzere oluyorsunuz zaten o haftalarda yapılıyor
Alkimbynz Kaçıncı haftada olduğunu yazarken keşke yaptırdığınız doktoru/hastaneyi ve ücretini de yazsaydınız kızlarrr
Semsvs Alkimbynz ben 18 haftalıkken gittim doktorum erken gelmişsin dedi baktı yine ama bazı organları tam gelişmediği için göremedim dedi dün 23 haftalık olduk gittim gayet rahat gördü herşeyi çok şükür bebeğim sağlıkli
Semyil FatmaNur2525 ben detaylı ultrasona 2 hafta sonra giricem 22 haftalık oluyorum kendi doktoruma 18 haftalık kontrole gittiğimde kendisi radyoloji bölümündeki doktora randevu aldı aynı zamanda kendisinede randevumu ayarladı benim gittiğim hastanede detaylı ultrasonu radyoloji bölümündeki uzman yapıyormuş ben ekstra birşey yapmadım canım ama her hastane böyle mi bilmiyorum özel hastaneye gidiyorum
Semyil FatmaNur2525 ben detaylı ultrasona 2 hafta sonra giricem 22 haftalık oluyorum kendi doktoruma 18 haftalık kontrole gittiğimde kendisi radyoloji bölümündeki doktora randevu aldı aynı zamanda kendisinede randevumu ayarladı benim gittiğim hastanede detaylı ultrasonu radyoloji bölümündeki uzman yapıyormuş ben ekstra birşey yapmadım canım ama her hastane böyle mi bilmiyorum özel hastaneye gidiyorum aynı zamanda kendi doktorumda detaylı ultrasonu yapıyor ama belge istiyorsan radyolojiyede göstermen lazım dedi bende belge istediğimden ikisinede yaptıracam
Semyil Alkimbynz osmaniye özel ibnisina hastanesi elif gökdoğana gidiyorum canım ama aynı zamanda eşimin işinden dolayı antalyaya sık sık ziyaret ettiğimden gebeliğimin başından takipli olduğum antalya özel medstar hastanesinde nilsem eraslanda var. Fiyat konusundada osmaniyedeki asıl takipli olduğum doktor 1500 tl dedi deraylı ultrasona antalyadaki pahalı sanırım bilmiyorum