Smnr_21 Kızlar merhaba, Eryaman’da oturup ev temizliğine ve ütüye yardımcı olabilecek tanıdıkları olan var mı? Önerebileceğiniz kişi ya da varsa şirkette olur
Zeyneppx Smnr_21 elit temizlik şirketi var ama pahalı dediler bana bide siz arayin isterseniz bende etimesguttayim 0545 947 0606. İki kişi gelmişlerdi bana önceden yemek ve temizlik malzemeleri dahil ya da olmazsa ona göre fiyat söylüyorlar
Enfal_06 Smnr_21 banada güvenlir biri gelse çok memnun olurum valla bende eryaman tarafında oturuyorum evim küçük ama edemiyorum valla
Zeyneppx Smnr_21 yani başlarında durdum dolap üstü vs baya yaptılar yani detaya giriliyor ben biraz samimiyeti kacirdigim için fazla saldılar o kadar 😅
Zeyneppx kubranurleo valla kuzum 3 bin dediler yemek dahil olmayınca temizlik malzemeleri dahil olunca falan yemek bizden olursa 2500 falan dediler bi telefonla arayıp fiyat bilgisi alabilirsin kuzum
Smnr_21 Enfal_06 ben bayadır arıyorum ama bir türlü nasip olmadı çevremde birkaç duyduğum kişi vardı hep bir aksilik çıktı gelemediler. Güvenebileceğim birini bulsam düzenli almak istiyorum ☺️