Dahayokveannesi Reina eşten izin aliniyor mu acaba bide o var . Esin izin vermeyip imzalamazsa sıkinti . Kendi basimiza konusuhoruz ama of of
cannkmrc User22 Ben düzensiz hap kullanıyordum prezervatif kullandık o da patlayınca bebiş oldu. Oğluşum 4 aylıkken henüz hamile olduğumu öğrendim. En güzeli spiral taktırıcam
Sabikhadji snowglobe merhaba yoo ben 2ay sonra takdirdim 3sene sonra cixartdim 4ay sonra hamile kaldim
Fatmaa0031 yeni-annelik aynı canım doğumumuz hemen hemen arka arkaya çoçukta yapmak eskisi gibi kolay değil
yeni-annelik Fatmaa0031 evet maalesef öyle canım spiralle de hamile kalan varmış en etkilisi ne diye bakıyorum bende
Aysetk Hayal-21 galiba adetin üçüncü günüydü öncesinde kan değerlerine bakılıyor ertesi gün de işlemi yaptılar yani önceden gitmenizde fayda var
Drysf_bjk Damla92 valla bakma 2 de yeterdi ama anlamadan oldu, artık sağlık olsun yapacak birşey yok 🤷🏻♀️😀😅
senanurtn Reina bu yasal bir duzenleme, ozeli devleti olmaz ki. Evli kadinlarda es onayi alinir ama resit ve bekar kadinlarda alinmaz, erkekler icin de ayni sey gecerli. He yapan vardir ama suc islemis sayilir o baska