Aysetk User22 ben oğlumdan sonra 4. Ayda spiral taktırdım Ankara Zübeyde hanımda ikinci çocuğu istediğim zaman çıkarttırdım bir sıkıntı da yaşamadım. Zaten bilgi veriyorlar adet kanamanız artabilir diye fazla kanama dışında bi şey yaşamadım.
Drysf_bjk Damla92 valla bakma 2 de yeterdi ama anlamadan oldu, artık sağlık olsun yapacak birşey yok 🤷🏻♀️😀😅
Efnan3443 Fatmaa0031 Bende dört ay evli kald8ktam sonra hamile kaldım kızım doğdu şuan 1 ay 19 günlük spiral taktırmak istiyorum kızımdan fırsat bulursam taktırmaya gidicem inşallah
aslhnkrts9 User22 ben spiral ve implant arasında kaldım galiba implant taktırcam bi kaç gün sonra o daha garanti gibi geliyor 😂
User22 aslhnkrts9 hiç biri garanti değilde diyolr spiralle hamile kaldım da diyen var ömür boyu korkarak geçick galiba 😃
Alyadefne Benim 2.doğumum olacak bu da sezeryan ve ben kordonları bağlatmak istiyorum var mı aranızda böyle bir karar alan?
Hilalcekic Hayal-21 evet bende sezeryanımdan 3 ay sonra taktırdım 4 sene kullandım reglinin 3 günü gidiyosun takıyolar hiç bi sorunda yaşamadım sonra çıkarttırdım 3 ay sonra hamile kaldım suan 11+3 haftalık hamileyim ☺️
Aysetk Hayal-21 galiba adetin üçüncü günüydü öncesinde kan değerlerine bakılıyor ertesi gün de işlemi yaptılar yani önceden gitmenizde fayda var
aslhnkrts9 User22 benim kadın doğumcum benden de pimpirikli ona sordum bi daha dogurmamak için en garanti yöntem neyse onu söyleyin dedim direk implant takalım 3 sene kafa rahat dedi doktoruma güveniyorum inşallah sıkıntı yaşamam 😂
Denizz6161 annelik_4 yani geri çekilmeye güvenmeyin benim ilki aşılamayla olmuştu ikimizde de küçük sorunlar vardı biraz da ona güveniyoduk ama Allah kendiliğinden nasip etti 😊
Annesloading Ketenprensess kaydığı düzenli kontrolde mi anlaşılıyor bende düşünüyorum korkuyorum azıcık hangi doğum kontrol hapını kullandınız
Ketenprensess Annesloading Yasmin kullaniyordum doğum kontrol hapı elimle kontrol ettiğimde farketmistim kaydığını….