chaos Doktorum bu ilacı tavsiye etti devlet karşılıyor mu acaba bilginiz var mı sağlık ocağına yazdırmaya gideceğim, karşılamıyorsa boşa gitmiyim eczaneden alayım
Ozlmcnn6 chaos karsılamıyor ama etkili bir ilaç 8 aydır gece 2 adet prilam Sabah aç karnına onzyd alıyorum tamamen kesiyor
Aleynaceyhannnn chaos karşılamıyor maalesef bana özeldeki doktorum vermişti şu an devlette kanama alanım olduğu için yatışım yapıldı burdaki doktor da kullanmamamı söyledi kanser hastaları kullanıyor dedi
Smyypm 2 aydır kullanıyorum ve maalesef devlet karşılamıyor raporlu kanser hastalarının karşılıyormuş yazdırmanıza gerek yok
chaos Smyypm Az önce aldım bende 373 ödedim zamlanmış sanırım, geceleri bir adet olarak mı kullanıyorsunuz acaba
chaos Ozlmcnn6 Olmadı bende sizin gibi kullanayım bir şekilde bitsin artık hamile miyiz yatalak hasta mı belli değil
chaos Aleynaceyhannnn bende iki farklı doktora sordum biri kullan biri kullanma dedi ama kullanmak zorundayım çocuğuma bakamaz hale geldim, direkt su ile yutuluyor mu yoksa ağızda erimesini mi bekliyoruz acaba
Aleynaceyhannnn chaos bana doktorum kırıp iç demişti yarısını sabah yarısını yatarken alıyordum dil altı hapı bu suyla falan alınmıyor dilinin altına koyup erimesini bekliyorsun sadece
chaos Smyypm direkt suyla yutuyor musunuz acaba yoksa dilde erimesini bekleyip üstüne mi su içiyorsunuz