Kubik93 Maviss718 merhaba bu güncel fiyat mı acaba. Ben irem hanımın hastasıyım ama fiyat en son 1 ay önce 32 bin tlydi.
Maviss718 Kubik93 karataşta arzu hanımın hastasıyım 35 dedi bana prenses doğum yapacağım 1 ay önce felan demişti
ciguli_ Kubik93 güncel olarak bildiriyorum 44 bin dediler. Normal doğum ve sezeryan aynı ücretmiş. O da bu ay içerisinde sabitlersem olabilecek fiyat yoksa her ay artacağını bildirdiler sağolsunlar..
Ozgis1s SibeelEmmre bizde öyle Ocak ayında 25 bin e sabitledik şuan kaç olmuş gerçekten merak ettim cumartesi gidince sarucam 😂
Ozgis1s Gizest merhaba bugün arkadaşım sormuş 35 bin demişler ama sabitleme yapmamışlar daha yeni hamile olduğu için
Aysennn1608 MHA benim aldığım fiyat bu şekildeydi, doktorum dışarıdan gelecek belki bu yüzden fiyat farkı vardır.
Kubik93 ciguli_ aaa ben şok. Ben Karataş’ta sabitledim. Gününü tam hatırlamıyorum ama 15 gün olmuştur. Telaş yapıp hemen gittim zaten İrem hanımın hastasıyım. 32 bine doğum, 4 bine oda süsleme toplam 36 bine işi bağladık. Ay çok pahalaşıyor ya.
ciguli_ Kubik93 bende İrem hanımın hastasıyım aldığım fiyat bu. Doğumunuz ne zaman? Benim kasımda belki sizin daha yakın tarih olduğu için olabilir 🫢
Kubik93 ciguli_ evet ben orayı atlamışım 😌 benim nasipse temmuz sonu. Çok az kaldı. Aradaki fark bu yüzden olabilir