brcubuldu Sonuç kısmında 2342 yazıyor ama doktor gebelik için değerin 5000 üzerinde olması gerekiyor demişti evde yaptığım idrar testleri pozitif ama değer 5000 altı gebelik var mı yok mu tecrübeli gebeler lütfen yardım!!
numix brcubuldu Öyle bir şey yok canım doktor neden öyle söylemiş anlam veremedim. Ben 40′la öğrendim hamile olduğumu. Keseyi gördün mü? Hamilelik tabi ki var🌸
nununundunyasi brcubuldu bir yanlış anlaşılma olmasın ? Kese için vs demiş olabilir mi? Gebelik bu değere göre var görünüyor zaten
Guzelanne56 brcubuldu doktorun mal mı acaba kusura bakma cok kaba oldu 5 üstü üstü değer olarak pozıtıf 100 ve üstü ıse gebelık kesındır anlamına gelıyor bence doktorunu degıstır
sseda0 brcubuldu gebelik var. Ama kesenin görünebilmesi için beta değerinin biraz daha yükselmesi gerekiyor onu kastetmiş bence doktorun. Yani boş gebelik olabilir kalp atışı duyulmayabilir vs. Tam emin olmak için beta 5000 olmalı ki kese görünsün kalp atışı duyulsun. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelir inşallah 🫶🏻
brcubuldu numix dün ultrasonla baktı bebek yada kese göremedi 4 kere idrar testi yapmıştım gitmeden doğru çıkmamış olabilir dedi kan istedi kanda da yazdığım değer var randevu bulamadım içim içimi yiyor
Zseda brcubuldu keseyi göremediği için öyle söylemiş size. 5000 olsun değerin kesin görünür anlamında. Can sıkacak bir şey yok ya stres olmayın. Hayırlı olsun 🤗 geç döllenme olabiliyor bebek küçük olduğu için gorunmeyebiliyor benimde oyleydi
isil-ay brcubuldu kese gormek ıcın degerın 5000 uzerı olması gerekırr dıye bılıyorum zaten sızın degerınızde yuksek yanı *2 oluyor gunden gune yada 2 gunde bır , yakında gorur keseyı dıye dusunuyourm guzel haberlere ınsallah
E_Duha brcubuldu gebelik var tabiki gayette güzel bi değer neden öyle dediki sanırım kalp atışı duymadan gebesin demeyen doktorlardan doktorun
Zynp12 brcubuldu var tabiki bunu hangi Dr soykedi 10 üzeri olunca zaten gebelik.var demektir ki sizin 1000 geçmiş düşük değil betaniz ki bence başka bı Dr bulup gidin. Sizin için iyisi o olacak nasıl değerin böyleyken 5000 ustunolmasi gerekiyor demiş anlamadım 🤔Son adet tarihiniz nedir
Ruhsar35 brcubuldu canım değerde 2.342imi yazıyor ypksa direk 2342 mi yazıyor ekran fotosu atabilirsen atarmısın
Ruhsar35 brcubuldu ay inanki bende bilmiyorum hiç ya ama büyük ihtimal hamilesin sen canım sadecd karından ultrasonla görülmesi için 5000 bin üstüne çıkmaıa gerekiyo bana alttan bakmıltı doktor görmüştü direk
Zynp12 brcubuldu ana sayfada sol tarafta çizgi var orda resim yükle olması lazım ordan yapılıyor kopyala yapıştır yapıp buraya atabilirsiniz
sweetmom_ brcubuldu doktorunuz keseyi görmek için o değere ulaşmalı demiş olabilir. 5 ve üzeri gebelik olarak hesaplanıyor. Hayırlı olsun 🤲🏻