Toprakayln Kızlar bundan 4 gün önce korunmasız ilişkim oldu 2 gün üst üste ve doğurganlık dönemimdi dün yine korunmalı bi şekilde ilişkim oldu ve az önce kan geldi çamaşırıma kahverengiye yakın adet günüme daha 15 gün var sebebi nedir
myangelson Toprakayln doğurganlık dönemini uygulamadan mi gördünüz yoksa ovulasyon testi ile mi takip ettiniz? Eğer uygulama ile baktiysaniz orası ortalamaya göre hareket ettiği için yumurtlama dönemi olmayabilir. Bu gelen kahverengi leke de yumurtlama zamanına yeni girmiş de olabilirsiniz. Bir kaç ay yumurtlama döneminde kahverengi akıntı gelmişti benim sizin de öyle olabilir belki. Lekelenmeyi takip edin ne kadar gelecek duruma göre hareket edersiniz
nununundunyasi Toprakayln yumurtlama ve çatlama günlerinde de bu tarz lekelenme görülebiliyor zaman zaman. Tam çatlama günü olabilir
Toprakayln Uygulamadan gördüğüm kadarıyla ama hep doğru çıkar hiç yumurtlama gününde kanamamda olmadı benim şimdi görünce korktum
Toprakayln nununundunyasi teşekkür ederim peçeteye sildikçe geliyor ama çok fazla değil bel ağrım var hasta olacakmışım gibi sadece
Toprakayln nununundunyasi bu döllenme olduğunda gerçekleşen kanama olabilir mi peki ? Kızımda da daha bilmiyorken bu tarz bi kanama yaşamıştım lekelenme yani ama ne zamanlarıydı hatırlamıyorum
nununundunyasi Toprakayln döllenme olduğunda kanama olmaz. Döllenme gerçekleşir, ardından fetüs oluşur ve yerleşmeye çalışırsa kanama gelişebilir bu da 4gunde olur mu sanmam ☺️
Toprakayln nununundunyasi ben sizi yine rahatsız ediyorum ama kahverengi akıntım ara ara devam ediyor ve sabahtan beri çok belim ağrıyor acile gitmelimiyim ilgilenirler mi normal bi durum mu bilemedim
nununundunyasi Toprakayln ovulasyon döneminde bu kadar gelmesi tabii ki normal değil regl olacak olabilir misiniz
Toprakayln nununundunyasi hayır olmadım o akıntıda bitti anlamadım neden böyle oldu ilk defa böyle bir şey yaşadım çalışıyorum akşama kadar belim çok ağrıdı ara ara da kahverengi akıntım oldu bitti şu an bel ağrımda akıntıda 🤷♀️
nununundunyasi Toprakayln üşütmüş de olabilirsiniz işte regl dönemi gelmezse ovulasyonla atılıyor bu şekilde. Eğer regl olmazsanız iyi bir şey enfeksiyonun atılması. Boll su içerek destekleyebilirsiniz