Lavinya21 Sudelina2 keşke benimde uykum ağır olsa aslında hamilelikten önce ağırdı bomba patlasa duymazdim ama şimdi evlendikten sonra çıt sesine uyaniyorum
Lavinya21 merve_alan04 bende valla doğduktan sonra zor diyorlar da bana göre hamilelik daha zor sanki
Lavinya21 Haticeburak06 vala bende uyuyamadığm için eşimde çok uyuyamiyor malesef 😂 sen doğursan bende doğurmuş kadar rahat olucam dio 😂
annelik_4 Lavinya21 benimde 1 haftadır canımı acıtıyor artık bugun 35 haftalık olduk bu sabah kaburgalarimaa öyle bı tekme atiyodu ki yatamiyodum devamlı dönüp durdum son 1 ay inşallah 😊
Lavinya21 annelik_4 az kaldı sağlıkla hayırlısıyla gelsin ❣️ 30 dan sonra uyuyabilene helal olsun vala
ZeynepDuru17 Lavinya21 amin inşallah rabbim kolaylık versin sizlere de inşallah sağlıkla kavusalim ❤️ bebişlerimize
annelik_4 Lavinya21 amin inşallah benim uykular 30.haftadan sonra haram oldu ama çok güzel bir duygu Rabbim isteyene nasip etsin inşallah bunada şükür 😍
4ysegulec Lavinya21 Son 7 gün kaldı ve o acıtan hareketler gitti çünkü içeriye sığmıyor artık hânımefendi.😂 Zar zor kımıldıyor.
1prensesannesi__ Lavinya21 sizin yine sonlarda öyle olmuş 25 haftaligim benimde canimi acitiyo sola yatiyorum karnim agriyo sanki eziliyo gibi sağa yatiyorum midem yanıyo daha 15 hafta var üstelik 3 ay nasil gecicek bilmiyorum
4ysegulec Lavinya21 Çıkmaya yakın azalır o da. Benimki 30. Haftada içeride takla atıyordu resmen yerimden sıçrıyordum bağırarak.😂😂😂
Lavinya21 4ysegulec ay bende gıdıklaniyorum öyle olunca durup dururken gülüyordum eşim hamilelik senin psikolojinide bozdu dio hahaaha😂😂
1prensesannesi__ Lavinya21 ay deme asko ben daha 30u göremedim korkutma beni 🙈😂 yaz geliyo ben yaz mevsimini cok severim kizimla bol bol gezerek vakit gecirmek istiyorum o yuzden hizli gecer diye umut ediyorum biran once okul tatil olsa biraz bende rahatlicam 😀