Kızlar bunları buraya benim gibi umudunu kaybetmiş herkese umut olması için yazıyorum ben tam olarak 1 yıl içinde 3kez kimyasal gebelik ve 1 kezde düşük yaptım hangi doktora gittiysem hep birşey yok sende dediler yada rahim filmi falan istediler özel hastanesi kliniği gezmediğim doktor kalmadı o kadar çok yıprandımki artık umudum hiç kalmamıştı hamile kalıyorum herşey güzel kanımı veriyorum hamilesin diyolar sonra 2 katına çıkmıyor sağlıksız ilerliyor ve kanamam oluyor resmen psikolojim bozulmuştu sonra ben bi tamıdığın yönlendirmesiyle genetik bölümüne sıra aldım o süreçte apayrı zordu defalarca gidip gelmenin aonunda trambofoli yani kanımda pıhtılaşma sorunu olduğunu anladım ordaki doktor ilaç kullanman lazım falan dedi ama benim gittiğim kadın doğum doktorları sende birley yok rahim filmi çekelim galan dediler resmen para tuzağı anlıcağınız ben hamile kalıyorum ilerlemiyor sadece ama onlar rahim filmi sperm testi istiyolar saçmalık elimde raporlarımın olmasına rağmen neyse sonra ben tekrar hamile olduğumu öğrendim ve tekrardan kimyasal yaşadım ağlamaktan mahvolmuştum artık aldım elime telefonu kafamı dağıtmak için instegramdan bir doktora denk geldim daha önce hiç karşıma çıkmamıştı o doktor bütün derdimi anlattım yazdım dm den ama dedim cevap vermez takipçisi olan bir doktordu ama yazdı dediki raporlarını görmem lazım ona göre bir tedavi uygularız o kadar umut doldumki hemen sıra aldım gittim ve herşeyi baştan anlattırdı bana raporlarıma baktı sonra muayene etti herşey çok güzel coraspin başlayalım sonraki sürece göre hamile kalırsan iğneyle devam ederiz dedi eşimde bende bir oh çektik sonunda bizi anlayan bir doktor bulduk bana vitamin takviye falanda yazdı gönderdi ben ilaçlarımı saati saatine içtim ve aradan 1 ay sonra sadece hamile olduğumu öğrendim tabi korkular falan vardı ama umutluydum çünkü doktorum çok iyi sonraısnda iğne falan derken şimdi doğdu büyüdü ve 3 ay sonra 1 yaşına giricek sağlıklı bir kızım var lütfen sizde araştırın kimyasal yada düşük yaşıyorsanız illaki bir sebebi var umudunuzu yitirmeyin