Gokce321 Busraapaydn01_ Bende aynı hamile kalmadan önce ne kadar yersem yiyim kilo alamazdım hep zayıftım şimdi böyle nasıl oldu anlamadım daha fazla almak istemiyorum ama ne kadar az da çokta yesem kilo durmuyor yukarı tırmanıyor 🥹
siyaahiini Belirsizz kilo almadım hiç hamile kalmadan önce 73 düm hayla 72 73 arası gidip geliyorum bende anlamadım nasıl oldu bebekte gayet iyi hatta biraz iri bile diyebilirim
Akyuz_90 Asmklc 33 girceyim hafta olarak 7 kilo aldım bebek kac kilo bilmiyorum pazartesi günü kontrol müz var Allah herkese salikli doğumlar nasip etsin inşallah 😉
Deryaalr0172- Hic kilo almadim59um umarım kilo en fazla65 alirim her gün yürüyüş yapicam bugün başladım bakalım sağlıklı da beslenicem
Kurbis Asmklc 14+3 hiç kilo almadım şuanlık 3 kilo vererek ilerliyoruz inşallah fazla kilo almadan bitiririz bu serüveni 🙏
erkulneslihan89 Asmklc 28+1 çok şükür hic almadım 84 düm hala öyleyim ilk dogumumda 30 kilo almıştım 64 den çıkmıştım 94 e şuan veremedim 84 de kaldım şuan onun üzerine hamileyim o yüzden dikkat ediyorum çok şükür almadım daah inşallah bebeğim kilo alır bakalım
siyaahiini Belirsizz hersey yedim hiç dikkat etmedim kilo almıyım diye ekmekte tüketiyorum ama az yiyorum istiyerek değil çabuk doyuyorum okadar başka hiçbir değişiklik yok hamile olduğumu bile bu ay anladı cevremdekiler