cagla24 Asmklc 48 kiloyla hamile kaldım 21.haftanın içindeyiz 51.4 geliyorum şu an 3.5 kilo almışım 🤰🏼
Makbul Asmklc 38+2 toplam 19 kilo aldım şuana kadar biraz fazla ama bu dönemde sigarayı bıraktım oda kilo almamı arttırdı elim bişeyler aradıkça hep atıştırdım ama mutluyum doğumdan sonra veririm 51 kilo ile başladım bu arada 🥹
SrpYlmz Nurhannnte bebisin büyüyor o kilo alıyor rahim büyüyor suyun artıyor plesanta büyüyor ondan canım bende 22+6 yım 1 kilo aldım ama daha önceki alt grubumun hiç biri karnından olmuyor bebisimin kilosu güzel önemli olan zaten onların kilo alması
Pinkopinkoo 56 kg ile hamile kaldım. 16+3 olduk. İki kez grip oldum 54e düştüm. İştah artışı hiç yok . Hâlâ aynı kilodayım 😄 karnım da küçük kase kadar oldu
Aseliimmm Asmklc 37 haftalığım 7 kg aldım ilk gebelikte 35 almıştım bu gebeliğimde max kaldığımdan akıllandım fazlada alamadım
IS_Z Asmklc 27+4 hafta 3 kilo aldım ama zaten 70le hamile kaldığım için net bir hamileden ziyade bir miktar tombiklik yaşıyorum 😁
Asenanpolat 27.haftadayım 8 kilo aldım son üç aylık dönemdeydim çok hızlı kilo alırım diye korkuyorum