YeniGelinMeselesi 30da gittim 1 ay sonra gel dedi 34 te yani ondan sonra kaç haftada bir acaba 38 haftalık biriyle konuştum her hafta geliyorum dedi ama ne zaman sonra her hafta oluyor kontrol 🙌🏻
Nergislyssa YeniGelinMeselesi bu sanırım gebeliğin normalliğine göre değişiyor canım ben 36 da gittim 38de çağırdı ama ana yüreği ben 37de gene gitcem 😂 38den sonra haftada bi Çağıran doktorlar da var 3güne bi çağıran da
Serpil_07 YeniGelinMeselesi ben de 34. Haftalığım 2 haftada bir ya da 10 güne bir çağırıyor benim de doktorum.
eecrinpinarr YeniGelinMeselesi son haftalarında her hafta haftada 1 çağırıp nst çeker … bebeğe bakar diğer insanların dediklerine kanıp gitmemezlik yapma bebeğin kordonu dolanabilir boynuna kalp atışları geliş yönü çok önemli ben gitmeni tavsiye ederim 😊❤️🫶🏻
YeniGelinMeselesi Nergislyssa bende 34e kadar bekleyemem zaten 32 biterken 33e yakın giderim özeldeki doktora 1 ay çok uzun ya 😂
YeniGelinMeselesi Serpil_07 2 haftada bir iyi oluyor ya artık doğumda yaklaşıyor insan daha çok meraklanıyor 🤭😌
Nergislyssa YeniGelinMeselesi hemde nasıl heyecan bi taraftan ilk gebelik olduğu için nasıl olcak kime benziycek felan ayy içim kıpır kıpır oluyor 🥹😍
YeniGelinMeselesi Nergislyssa hep aynı hepp bilinmez bir süreçteyiz nasıl doğucak doğum nasıl bir şey bebek kime benziycek nasıl olucak hep başkalarının bebeklerini çok severdim böyle üzülürdüm bırakınca falan şimdi kendi bebeğim benim yani ay çok tuhaf 🥹🥹
mimar_anne 34de gitmiştim 36 da tekrar çağırdı 36+2 oluyorum perşembe gidicem 38+1 de sezaryen olucam muhtemelen 37 de tekrar bi giderim
YeniGelinMeselesi mimar_anne benim normal doğum olacağı için günü belirsiz beni heyecanlandıran durum bu bebiş her an her şey olabilir 😂
YeniGelinMeselesi eecrinpinarr yok yaa ben çağırsa da gitsem diye bakıyorum dediğin gibi kordon dolanması vs hep aklıma geliyor gidip görünce rahatlıyorum 😌🌸
ayse_19 YeniGelinMeselesi yok sancı da çıkmadı,şaşırdım bende her hafta nst için erken geldi ama,dr herhangi bir problemden bahsetmedi
Lavinya21 YeniGelinMeselesi ben 30 da gittim 2 haftada bir gel artık dedi doktordan doktora değişiyor galiba