momofmychildren Biz bugün 26.haftaya girdikkk Hindistan cevizi 🥥 oldukkkk ya siizzzz ?? Neler yaptınız neler aldınız nasıl geçiyorrr ?
Alparslanmom__ momofmychildren maşallah size😊bizde 25+3 haftaligiz su kabağı büyüklüğünde olduk az kaldı size yetisiyoruz😊🫄
Seldahilal momofmychildren bizde 30 olduk çok şükür büyük eşyalar kaldı arabası dolap vs felan gün geçtikçe ayrı bı heyecan veriyor🤭🤭
Alparslanmom__ Seldahilal bende 3.aydan beri yavaş yavaş eksiklerini alıyorum ama sanki eksik hiç gitmiyor gibi geliyor hala almaya devam ediyoruz
Alparslanmom__ Seldahilal eksik çıktıkça almaya devam daha dolabını duzenleyince kıyafetler yıkanınca belli olur artk yaz bebeği olacak kararszm bnde ne giydrsem dye hem penye uzun aldm hem kısa sağlıkla gelsin de bakalm artk😊
Seldahilal Alparslanmom__ evt öyle cnm ama benim görümcem sağolsun çoğu esyalirini kıyafet olarak o aldı bana büyükler kaldı cevremdekiler alma diyorlar çok çabuk büyüyorlar diyorlar oyuzdne ben pek kıyafet olarakalmadik toplasan 20 tane fln vardır citcitliyla feln 😂🤭