Alparslanmom__ numix bnde öyle aman sağlıklı besleneyim bebek kilo alan falan diyorum ama bazen neyaparsanz yapın alıyorsunuz son aylarda özellikle ikinci üçüncü trimesterde ilk aylarda olmuyor zaten
Alparslanmom__ Hilallaylizz maşallah neguzel ben şu içsem yarıyor dikkat ettigm halde etmezsem neolacak Allah bilir bünye meselesi iste
yeschef-13 numix ben teşekkür ederim umarım öylede biter güzel bir doğum olur azcıkta olsa bence yardımcı olur bu liste doktorumuz ebemiz vs farklıda olsa kendin istikrarlı yaparsan olur yani
numix yeschef-13 Çok faydalı oldu bence. Normal doğum için daha fazla araştırma yapıcam benim için korkutucu bir hal almaktan çıkmalı 😊
Hilallaylizz numix yok o çok şükür iyi ama hiç hamile değilim sanki birazcık göbek çıkmış 🤷🏼♀️😂 hep öyle istiyordum çok şükür öyle oldu ama bence beslenmeden kaynaklı
yeschef-13 Hilallaylizz benim göbeğim 11+ da çıktı doktorun odasına girdiğimizde bu çocuklar ikiz ni biz mi kaçırdık dedi ilk hatta ve 20+ olana kadar kilo almamıştım tamamen karın kaslarıya iç karınla ilgili şuan 34+2 5 bebeklik yer var içimde ama 1 tane 😂
Hilallaylizz Alparslanmom__ teşekkür ederim canım hepimizin inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla gelsinler büyüsünler ❤️
numix yeschef-13 benim de hafif çıktı karnım nerdeyse 11. haftaya giricem. Özellikler yemek yedikten sonra 5 aylık oluyor 😂
Hilallaylizz yeschef-13 😂😂çok iyi kişiden kişiye değişiyor demek ki benim de rahim dar ondan olabilir mi diyorum karnıma bakıp ağlıyorum eşime diyorum küçük yeri dar kızıma günah ciğer geliştirici yapıp erken mi alsak 😂😂eşim manyak misin diyor
Hilallaylizz Alparslanmom__ yaramıyor 😂ama ekmek çok yemiyorum çok hareketliydim bu iki aydır erken doğum riski dendi diye biraz sakinledim ona rağmen durmuyorum onun da faydası var belki de
yeschef-13 numix seninde erken başlamış kocaman bir göbeğin olabilir hazır ol ama çok keyifli herkes çok hamile olduğunu görüyor 😂
Alparslanmom__ Hilallaylizz ben gecede yemek yemem mesela yiyemem ona rağmen ,5 6 kg fazla geliyor bana kilo takıntım olduğu için belkide