Selcanumay1002 Hamile olduğumu bilmezken 1 ay boyunca 30 mg lik antidepresan kullandım ve 20 dk lık emara girdim arkadaşlar bebeğimde zihinsel Bi sıkıntı olur diye çok korkuyorum başına gelen var mı? ( hamileliği yeni öğrendim kaç haftalık bilmiyorum beta 2811)
yeschef-13 Selcanumay1002 Merhaba bende xanax ve zestat kullanırken hamile kaldım doktorum ilk 6 hafta nın etkilemiceğini söylemişti ama yinede biz 11. Haftaya girer girmez fetal dna yaptırdık çok şükür hiç bir sorun çıkmadı çıkmadanda devam ediyoruz 34+2 şuan
Enesvezeynebinannesi yeschef-13 uzun zaman olmuş ama sorayım yinede inşaallah görürsünüz.Benimde uyku problemim var.zestat kullanıyordum normalde.doktorum hamileliktede alabileceğimi söyledi.son 1 aydır çeyrekten bile az olsada içiyorum ama artık sona geldik 37+6 olduk uyku sorun olmaya başladı uyuyamıyorum.çeyrek alayım diyorum.doktor al dedi ama içime sinmiyor.siz ne kadsr kullanmıştınız bi sorun yaşadınız mı ?
Selcanumay1002 Çok şükür, sağ salim kucağınıza da alırsınız inşallah. 😊 Benim 2.gebeliğim ama hiç beklemiyordum hamileliği o yüzden devam ettim 1 ay kullanmaya şuan kaç haftalığım onu bile bilmiyorum henüz gidemedim hastaneye
Yldz22 Enesvezeynebinannesi Enesvezeynebinannesi merhaba benimde uykusuzluk durumlarım yüzünden doktor zestata başlattı on gün oldu ama hala uyuyamama sıkıntısı çekiyorum 23 haftalığım. Sizin ne kadar süre de uykularınızı düzene soktu