Sebis Kizlar bugun ben kurtaj oldum 6 haftalik gelisim geriligi ve anembriyonik nedeniyle Artik bu ikinci dusugum birdefada sessiz dusuk yaptim 2haftalik artik cok korkuyorum (((
Deletedmom429 Sebis bende pzrtsi gunu kurtaj oldum ilk defa basima gelen birsey ameliyt bile olmatm hic bebegin kalbini duyamadan iki haftadir karnimda olu duruyormus leke glnce apart topar gttk 9+4 iki doktrda ayni seyi soylnce krr vrdk kotu bi deneyimmis kimseye yasatmasin rabbim patoje gndrdlr haftaya cgrdi doktrm iki gndr geceleri aglama krizlri gelio hep korkuodm ztn heveslenmemistm esim aglarken bende kotu oldum hastnde aglayamadim eve geldm evde aklma geldkce ultsn kagitlrni gornce kaldrdm ama unutamiyorum doktorun hem karindn hemde alttan baktgi ani acipta atmayan kalbi ölu gbi yatisi benim titremelrm ne zmn gecck bu gunduzlri aglayamiyorum kimse gorsun istemiyorum geceleri hic saabah olsn istemiyorumm 😢3senelk evlys esim 31 ben 25yasndyn bes ay deneme sncu ovulasynla tutmattu ama burya kdrmis yeni sene kotu basladi 😢
Pinkyy Sebis canım çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın,genetik testler oluyor biliyorsundur belki,doktorunla konuşsan belki bi yardımı olur yönlendirir,neden olduğu bulunursa çözümde bulunur..
BeyzZaA Sebis iyice araştırılsın nedenleri önlemler alınsın üstünde durun çok geçmiş olsun bu arada ben yaşamadım yaşamayanda anlayamaz o duyguyu fakat sağlıksız bi gebelikmiş diyebilirim belki buna bile şükretmeniz lazım bende sorunlu bi gebelik geçiriyorum sonu ne olucak belli değil yinede siz halinize şükredin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
Sebis Tugba1234 evet dun blogda yazmwdm anembriyonik tehsisi konuldu kese vardi bebek yox 4kere farkli yerde usm oldum hepsi ayni bugun kurtaj yapdilar cok korkuyorum benim gibi olar varmi