BirAskMasali1323 bhtrolcay eşiniz Kızılcık şerbeti fiminin fanı mı🥰ordada çimen karakteri varda siz izliyorsanız bilirsiniz
bhtrolcay BirAskMasali1323 fanı değil aslında ben fanıyım😂😂 ama çok hoşuna gitti pekte duymadık çevremzde😊
Ebrar-21 [silindi] bende 38 haftada yani daha yeni kurdum ama ben Kuran’da geçen isimler olsun diye ravza kurdum tabi bunun dışında , efnan . Sena , Ebrar , Belinay yüsra , Ecrin , bunlarda var ve kulağa hoş gelen isimler
metemom_ sorybaby ya isim gibi durmuyor birbirinden farklı şeyler gibi duruyor e bu çocuğun bir de soyadı olacak
BirAskMasali1323 bhtrolcay Doğrudur 🥰siz uygun görmüşseniz olay bitmiştir bende yaratıcı isimler hoşuma gidiyo Kiraz ,Çilek gibi😇Bende fanıyım o dizinin😂Bi kardeşi.daha olursa onada Doğa koyarsınız🥰
esindogantirak [silindi] Erkek çok daha zor inan, 27. Haftamdayım hala isim bulamadık biz de oğlumuza 🫠🫠 Kız olsaydı Sena istiyordum belki fikir olur sana da, hem kısa hem anlamı güzel, sağlıkla gelsin inşallaah tomtişlerimiz 🥰🙏
Makbule_ [silindi] benimde ikinci hamileliğim kızımın ismi emine SERRA o kadar pişmanım ki kaynananın adını yokduğuma o zaman biraz kalbimin saflığından koydum şimdi 2. Yi bekliyoruz kız olursa Eslem Berra oğlan olursa kayınpederin adını asla koymam diyorum ama karar veremedim cinsiyeti öğrenelim de hemen belirleyecem herkes kabullensin 🤭
plajterligi [silindi] bizde kız olsaydı hümâ leyla ya da hümâ sare olarak düşünmüştük oğlumuz olursa da Asil Yiğit düşünüyorduk öyle koyduk. İsim anlamına çok inanıyorum, şu an 18 aylık oyun gruplarına götürüyoruz değişik isimler koycam diye o kadar saçmalamışlar ki yani oğlumun adı eski usül kalıyor onların yanında 😂
Momseyda [silindi] aynı durumdayım son 1 ayımız kaldı eşim sürekli fikir değiştiriyor benim önerdiğim bütün isimlere de bir bahane buldu biri bişey diyince hemen fikri değişiyor çok yoruldum artık isimli hiçbirşey alamadım hediyelik vs yaptırmak istiyordum olmadı .. burda da defalarca başlık açtım ama 10 tane isime takılmış durumda millet hep aynı şeyleri önerdiler asel defne lina alya.. vb
Srp11 Menesa Melinda Minel Linda Aden Ayza Liya Asral Alina Lidya Pera Umay Lina Laren Kızım olursa diye not aldığım isimler
Liliumom [silindi] ben de son ana kadar karar verememiştim hatta bir isim seçtim çikolatasını kapı süsünü sipariş vermiştim sonra ondan da vazgeçtim en sonunda aklımda hiç olmayan bir isim hiç düşünmediğim bir isim beliriverdi: Beren 🤍 daha önce hiç bu isme alıcı gözle bakmadığımı aslında okunuşunun ve anlamının ne kadar güzel olduğunu fark ettim kızım şimdi 1,5 yaşında iyi ki bu ismi koymuşum benim kızım Beren olmak için doğmuş 🥹🤍 belki size de fikir olur ☺️