Ozlemdrn Şuan 1 1.5 ay kaldı ben korkuyorum ne olacak nasıl olacak biraz sakindim ama doğum yaklaştıkça uykularım kaçıyor korkudan istemeden elimde değil ne yaparsam yapım korkuyorum birsey olur mu kötü şeyler yaşar mıyım yine diye sevinemiyorum bile😞
Babymom07 Ozlemdrn çok yakın bir tanıdığım ilk bebeğini doğumda kaybetti şimdi güzel mi güzel bir kızı var hiç tasalanma inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun asla kötü düşünme o bir imtihanmış senin için
hayalim35 Ozlemdrn ilk doğumum çokkk zor geçti ikincide hep dua ettim Allaha inandım güzel geçti 3.ye hamileyim 40+6 haftalığım sabah yatışım yapılacak günü geçtiği için korkuyor muyum tabiki ama Allah taşıyamıyacağın yükü yüklemez dua et bol bol
Ozlemdrn Ugu324 kendimi o kadar çok sakinleştirir tevekkül ediyorum ki inanın ama korkuma engel olamıyorum daha hamileligim8 ilk öğrendiğimde korku başladı bebeğime bsy olur mu diye hatta bunun öncesinde bide düşük yaptım istemsizce korkuyorum 😞
Ozlemdrn Babymom07 inşallah bende kendimi böyle umut veriyorum böyle örnekler var çok fazla her zaman kötü olacak değil gecenin sabahı var başkaları da yaşadı simdi çok iyi bebekleri kucağında diyorum ama yok geçmiyor 🙄
Ozlemdrn hayalim35 Rabbım sizinde doğumunuzu kolay geçirsin inşallah İnşallah kaybetmek istemiyorum Rabbım yeniden evlat acısı yaşatmasın kimseye de yaşatmasın
hayalim35 Ozlemdrn amin Allah razı olsun rabbim bebeğini sağ salim kucağına versin inşaallah 🤲❤benim doğumlarım kendiliğinden başlamıyor maalesef sıfır açıklıkla doğuma giriyorum su nişan nasıl bir şey onu bile bilmiyorum gözlerim dolu dolu bu saat oldu yatamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🌸
Ozlemdrn hayalim35 Rabbım kolay getirsin inşallah bende suyum nisanın geldi hiç sancı olmadı suni sancı da verdiler olmadı doktor geldi bebek çok yukarıda dedi catinda dar riske almayalım dedi sezeryan oldum Rabbım kolayca geçirsin inşallah her dogumun zorluğu var sonu güzel olsun❤️🤲
Melisamuhammed_2007 Ozlemdrn bende son zamanlar böyleydim ama emin olun bunları düşündükçe kendime kötülük yaptım stres oldukça tansiyonum yükseldi erken doğuma alındım aniden ama ameliyattan sonra anladım ki okadar da korkulacak bişey yokmuş gerçekten acı eşiği olmayan bı insanimcanim çok tatlıdır dayanamam parmağım kesilse bile ama o sezaryen acılarına çok güzel dayandım herşey 1 hafta sonra eski haline dönüyor merak etmeyin stres yapmayın dua edin 🌸
Melisamuhammed_2007 İyi düşünün ki iyi olsun inşallah sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Doli Doğum ya da genel olarak gebelikte genel olarak KORKU HİSSEDEN arkadaşlarım EL MUBDİ esmasını çok söyleyin ben korkumu unutuyorum bu esmayla 🤍