Eylul5961 Hacer-duman ayni durumu bende yaşadım ve hamilelerin de kullanabildiği gaviscon aldim o iyi gelmisti baya
Ceysah Hacer-duman İşte aradığım soru gaviscon, rennie sürekli içiyordum ama bana mısın demiyordu. Leblebi ve sütte pek etki etmiyor en iyisi ve sağlıklısı 1 bardak suya 1,5 kaşık karbonat ekleyip içmek anında kesiyor
ysysys Hacer-duman ben de çok sık yaşıyorum ve gaviscon bile olsa ilaç kullanmamak için direniyorum. Su içtikten sonra midem daha fazla yanıyor. Yanma başladığında soğuk yoğurt yiyorum bir kase kısa süreli geçiriyor ben de o arada hemen uyumaya gidiyorum tekrar başlamadan uyursam sıkıntı olmuyor sabaha kadar
Morlavanta1 Sabahları aç karnını tahin yiyordum. Deli gibi sakız çiğniyordum ve en büyük kurtarıcım rennie duo şuruptu. Kaşıkla falan değil kafama dikiyordum son zamanlarda artık bi o rahatlatıyordu beni.
Dolphin16 Hacer-duman ben aşırı yaşadım hiç bişey iyi gelmedi en son ilaca başlattı doktor Allah razı olsun sonra uyudum ya
Siyahgul Ocean magnezyum akşam yemekten snra alıyorum bu durum olmuyor bnde ama şuan sabah bir şeyler yedim midem yanıyor sinir bozucu bir durum süt vs işe yaramıyor