Dlnacl Kızlar 29 haftalık hamileyim lavaboya gittiğimde ıkındığım zaman özel bölgem çok açıyor ve gün içinde de rahmime sancı giriyor bu neden olur acaba
SrpYlmz Dlnacl magnezyum neden başlamadı ki ben dördüncü ayimin başından beri kullanıyorum hatta önce bir adetti ama vajinamda sızlama oluyor diye iki adete cikardi ismi de magosit memnunum
Minigiim-vebenn52 @“Seddda”#p32360444 herkeste farklı canım kasılmaları erken başlayan da var neyi yanlışmış tam olarak 25. Haftadan sonra düzenli magnezyum kullandırıyordu benim doktorum kasılmaları ne kadar geç tarih olursa daha iyi diye erken kasılmaları önlüyor
Seddda Minigiim-vebenn52 cnmm yalancı sancılar genelde 32 33 haftadan sonra hissedilir evet 25 ten sonra başlar ama çok hafiftir biz hissetmeyiz ve hissettiğimiz haftalar 32 den sonra olur genelde karın yada kalçadan vurur genelde adet sancısının bir kaç tık fazlası gibi rahimde sadece baskı hisseder acı ağrı yanma vs varsa yüzde doksan enfeksiyon yada üşütme sisit dir ama en doğru olanı Dr bilir lütfen doktora danışın
Minigiim-vebenn52 Dlnacl ama sen doktora söyle 25 ten sonra düzenli magnezyum kullanmak gerekiyor diye biliyorum