sevgul43_ semahos-25 aynen nst sanci falan çıkmıyor ki yok gibi zaten hamile gibi bile hissetmiyorum bu ara hanımefendilerin rahatı yerinde galiba 😃
Temmuzmucizesi26 semahos-25 aynı hafta aynı gündeyiz bizim kız da gelmiyor perşembe artık doktorum mecbur suniyle başlatacak durumu çok endişeliyim
gamsee-1o Bende 39+5’teyim ama kızda hala ses yok 😂 Oğlumu 39+5’te kucağıma aldım kız dediğin gibi nazlı heralde 😂
semahos-25 Temmuzmucizesi26 neden suni .ters bir durum mu vardı. Normalde sıkıntı yoksa 42.haftaya kadar bekleniyorda
semahos-25 Benimde yarın sabah kontrolüm var tahlil ve nts çekilen bakalim ne diyecek doktor.alttan muayene eder mi bilmiyorum.gerci nts de sanci görürse alttan açıklığa bakar diye düşünüyorum🤔 ilk hamileliğin oğlum 39+ 5 te dünyaya gelmişti.bunda yalanci sancilarim çok erken başlayınca 38 i bile görmeyi beklemiyordum😀
gamsee-1o Benimde kızda kasılmalarım sancım kızda erken başladı bende hep erken gelir diyordum ama gelmedi henüz yarın benimde kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek 😂
Temmuzmucizesi26 semahos-25 benim şekerim var yüksek değil aslında ama zaten devlette 42 ye kadar pek beklenmiyor. Perşembe 40 oluyorum zaten ondan dolayı alacak doktorum
gamsee-1o semahos-25 Bende gittim bugün sancım vs çıkmadı NST’de. Doktorum cumaya kadar bekleyelim cumaya kadar gelmezse yatış yapıp suni sancı vericek 😒 Ama ben devlette doğurmak istiyorum bu sefer. Ben ilkte istemedim suni sancı vermediler kendi sancımla doğurmuştum.
semahos-25 Bende şimdi kontrolden geldim. Nts de hafif sanci çıktı doktorum alttan muayene edincede 2 cm açıklık var istersen yatisini verelim dedi .ama ben istemedim suni sanci verirler sürekli ebeler alttan muayene ederler kaşarım kendimi diye eve gitmek istedim.eli kulağındaymis kizcemin yani 😀
sevgul43_ semahos-25 aaa bir şey hissetmedin mi peki 2 cm acilmis. Ne güzel bence de evde açılmasını bekle ona göre hareketler yap doğumun hemencik olsun🥰
fly24 Benim de 39+2de. Hala gelmiyor kızım. 40+1de muayenem var doktor o hafta da gelmezse suni sancıyla alırız dedi. Biraz endişeliyim açıkcası. Allah hepimize kolay,ağrısız doğumlar sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 🐣🧿
Saliha64 Bende bugün kontrole gittim 39+4 nst sancı falan çıkmadı doktorum da alttan muayenesi etti bebek kanala girmiş ama açılma yok dedi cumartesi nöbetçiymis yine gideceğim bakalm inşallah o zamana kadar kendisi gelmek ister🤲🤲
gamsee-1o İlk doğumumda kendisi geldi hiç suni sancı almadım kötü diye kendi sancımla oldu herşey ama bunda suni sancıdan korkuyorum 39+6 olduk inşallah kendisi gelir 😒