Smsmykla Kızlar 1 haftadır doktorum yazdı gyno forno sanol kan hapı kullanıyorum ama tuvalet e çıktığımda kaka rengi çok koyu renk bu haptan dolayı olabilir mi intenet Demir içerikli ilaçlar böyle bir etki gösterebilir yazıyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi ve ne yaptınız
MerveNural Smsmykla bu herkeste olan bişey profpektüsü okuyun kullanmadan once ilaçların boyle bi durumun sorun olmadığı vs. Bilgileri yazıyor. Örneğin o ilac bende aşırı yan etki yaptigi icin kullanamiyorum.
Tugceisil Smsmykla doktor bana da aynısını verdi o sorunla karşılaştım çok şaşırdım araştırınca haptan dolayı olduğunu anladım o pembe haptan hiç beklemezdim 😂
Yalinn8 Smsmykla aynen dışkı rengi koyu, hatta bende bulanti yapiyor ki 17. haftadan beri kusmuyordum, simdi 28 im dr yine baslatti bu ilaca 3 gun alabildim o 3 gun de kustum,yine biraktim 😕
Japicann Bende neden büyük tuvaletim koyu renk diyordum biseyden etkisi olduğu belliydi ama ilaç aklıma gelmemişti 1 aydır kullanıyorum bu ilacı kullandığımdan beri böyle birde bulantım çok oluyo içtikten sonra kendi rengi pembiş ama etkileri iğrenc 😅😅😅😅
Betusm Arife3507 ben aç karnına içiyordum fakat mide bulantısı yapıyor diye doktor gece yatarken icersin demisti
vnhrsmrgl Arife3507 benimkide vegaferon. Bende zorlaniyodum ilac icmede. Doktorum kahvaltidan 2-3 saat sonra icmemi soylemisti
Cennet_kokulum Smsmykla canım bir şey yapmana gerek yok zararıda yok ben hamileligimin başından beri kullanıyorum 35+3 haftalık hamileyim hiç bir zararı yok faydası var sana tavsiyem sabah aç karnına içerken kahvaltıdan 1 saat önce iç ve mümkün olduğunca çay ve kahveden uzak dur ben kullandım 2ay kadar hiç bi etki gözdermemiş bunları ögrendikten sonra böyle yaptım etki gösterdi ama doktorum kanımın çok düşük oldugu için igne verdi 20 tane igneler bile mor mor renk yapıyor ignesi bile renkli 😂😂😂
Merve201119 Smsmykla evet canım benimde öyle kan hapı kullanmaya başladığımdan beri bırakınca bir kaç güne düzeliyor