Floraa Allah razı olsun canım hamileliğim boyunca da çok zorlandım ben bilen arkadaşlar bilir yazarım sorarım hep buraya ama doğumum ayrı zordu çok kötü sancı çektim ben. Ağrılarla acilden giriş yaptım 1 cm açıklık var dendi eve gittim ama uyarmış doktor rahimi ağrıların sıklaşır dedi eve gittim 1 saat içinde başladı ağrılarım akşama doğru artık dayanılmıcak şekilde kıvrandırmaya başladı beni tekrar acilden giriş yaptığım da 4 cm olmuştu açıklık doktorlar ebeler çok şaşırdı ilk gebelik bu kadar saatte 4 cm oldu çok iyi dediler hemen doğumun olur dediler 😭 asla öyle olmadı 4 cm den sonra 2 saat sonra 5 oldu sonra bir kaç saat 5 de kaldı bir kac saat sonra da 6 oldu açıklık falan tabi gelen bakıyor giden bakıyor ebesi ayrı hemşiresi ayrı doktoru ayrı gelip cm karşılaştırması yapıyor yok öyle yok böyle diye 2 günün sonunda 9 cm açıklık oldu zorla ellerini daldıra daldıra yaptılar en son 1 cm açılsın diye bir iğne yaptılar asagıdan bebeğin başı kanala istenilen gibi girmemiş o ilacın tesir etmesini beklerken benim sancılarım oldu 135-140 ama resmen böğürüyorum ben artık altta baskı var ıkınma hissi geliyor ama bebeğin kafası kanalda değil en son dedim ben ölcem heralde burdan cıkamıcam dedim 🥺 en son ilaç da tesir etmeyince sezaryene alındım ama belden spinal iğne belden vurulurken bile sancı çekiyordum ben 😭 Rabbim kimseye yaşatmasın çok zordu