Burcudlgc Kuzum valla kontrole gittim Aslıhan hanım ameliyattaymış nts sonucunu Aslıhan hanıma attı kız bende anladım kalp atışları biraz düşüktü nts odasından çıkınca ağlamaya başladım korktum çünkü.Aslıhan hanım doğumhaneye çağırdı orda görüştük bi nst daha bağlandı orda baya salladılar karnımı hareket etsin diye sonra düzeldi Aslıhan hanım beğendi poliklinikte görüşelim dedi süreç hakkımda tekrar konuştuk benim tedirginliğimi görünce baya konuştu açıkçası 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bu süreçte takibe devam edicez evde bir şey olursa hiç bekleme dedi Cuma günü konuşcaz sezeryan için onay vermeyi düşünüyorum artık bugün çok korktum çünkü. Gün isteyelim diye düşündük. Bebek kanala girmemişti hala suyum gelmedi nişan gelmedi açıklık yok ve kaka yapma olasılığı var dedi kilosu da 3700 olmuş nerdeyse 1 hafta daha normal doğumu beklesem zaten sıkıntı olacak 4 kilo olursa normal doğuma alamam dedi bende riske girmek istemiyorum 39. Haftayı bitirdik çünkü anneme de haber verdim 2 güne gelicek inşallah