Nazarboncuguu Ya kesinlikle bende acile 20 haftamda gittim kaburga batmasıyla çok sıra yoktu ama doktordan daha çok ebe ilgilendi benimle ben ne yapabilirim senin kaburga ağrın için benimle alakası yok bebek henüz sana ağrı yapmaz dedi sonra ultrasonla suyuna felan baktı normal acile git dedi kaç saat bekledim normal acilde bana kadın doğum müdehale edememiş ben ne yapabilirim dedi sürekli hastaları bize yönlendiriyorlar sıkıntı yaşıyoruz dedi acil doktoru hatta sonra parollu serum taktı o biraz ağrımı hafifletti , muayene olduğum doktorları hiç saymıyorum bile ikili tarama testinde beni bi aceleyle riski gebeliğe sevk ettiler aklım yerinden çıktı ne yaşıyoruz biz diye Aslıhan hocaya gösterdim risk her zaman var ama senin riskin yüksek bile değil neden böyle yaptılar ki dedi detaylı ultrasonu hiç devletten doktora göstermedim o yüzden Aslıhan hocaya gösterdim direk gerçekten güvendiğin içini rahatlatan bi doktorla devam etmek çok istiyorum ama şartlar bizi çok zorluyor baksana sürekli zam geliyor yani şuan eşimle biraz akışına bıraktık gibi olursa kesinlikle özelde olsun istiyorum ilk kez yaşayacağım bi olayı travma olmasını istemiyorum