Burcudlgc Ayy valla stres bastı iyice😅 Ne hissettiğimi bilmiyorum ne istediğimi de😅 Allahtan doktorumuz çok iyi yoksa başkası olsa hiç ikna etmez direk tarih verirdi🥰 Benim kızım biraz inatçı ve nazlı sanırım😂 Aslıhan hanım her seferinde aynı babası aynı babası dedi huyu da bana benzer belki diyordum😅 Dedim hocam alın işte böyle demiştiniz böyle demiştim bakın gelmiyor dedim 😅 Yaa annemde yok burda yalnızım biraz ondan da tedirginlik var aslında o da benden haber bekliyor erken gelemiyor 4. Sınıfa giden kardeşim var babam da sürekli tarlaya gidiyor işleri yoğun çocuğa bakacak kimse yok tarla başka ilçede ev başka ilçede o yüzden ani gelecek annem🥹 Evet kuzum benim bebeğimin gelişimi 2 hafta önden gidiyordu normal yapabileyim diye biraz diyet gibi beslendim sonra 34. Haftada düzeldi şimdi 3500 olmuş biraz dikkat et doğumda zorlanma dedi boyu da uzun 53 cm olmuş birde bunun eksisi artısı olur dedi ölçümler için.Yeri baya daraldı sanırım ondan 2 saatte bir uyarıyorum şimdi rahatına da düşkün aynı babası gibi hemen uyanmıyor😅😅