Esrackc Ben 36. haftamda doğum iznine çıktım. Sigortadan bana yatacak olan rapor parası ne zaman ve nasıl yatıyor? Aydan aya mı yoksa doğum iznim bitince mi? Ve doğum parası ne kadar oluyor ne zaman yatıyor?
Rabiul Esrackc ilk para doğum canlı gerçekleşince yatıyor , kalan parada genelde izin bitince iş başı zamanı yatıyor ama daha demin arkadaş da yazmış aylık olarak almış , tamamen sizin iş yeriniz ve muhasebeniz ile alakalı
Meryyy_ Esrackc ikiye bölünüyor ödemen . ilk ödeme doğum yaptıktan bir hafta sonra yatıyor. Diğer ödeme ise raporun bitip işe basladiktan sonra yatıyor. Ne kadar alacağın ise tamamiyle senin aldigin maaşa göre herkese aynı yatmıyor.
Esrackc Rabiul ilk para dediğiniz rapor parası mı? Bu işyerimle değil de sigortayla ilgili bişey değil mi ama
Rabiul Doğum ücreti de sizin 9 aylık yada 1 yıllık tam hatırlamıyorum maaşınızın ortalaması baz alınarak ödeniyormuş
Rabiul Esrackc rapor parası devlet veriyor sonuçta iş yeriniz vermiyor ama sizin doğumu csnlı bir şekilde gerçekleştirip doğum belgenizi iş verene iletmeniz gerekiyor onlarda muhasebeciye gönderiyorlar süreç başlıyor