Merve_3351 altınlarımiz çok konuşuldu ya başımıza gelmeyen kalmadı artık altınlarimizi bile saymişlar sürekli soruyorlardı nazara geldik ben hiç bişeyim yokken hastanelerden çıkamadım sürekli yattım eşim de böbrek taşı çıktı durduk yere neye uğradığımizi şaşırdık ve hala altınlariniz var diyorlardı şöyle yapın böyle yapın altınlarinizi eşimin borçları nedeniyle saticaktik zaten böyle olunca eşim bir gün dedi satim hepsini mi satmış yarısını bilmiyorum sormadım çünkü eşim artık sıkılmıştı bende bunaldım yarısını mi satmış hepsini mi bilmiyorum hiç sormadım çünkü altınlar kayınvalideme bırakmıştık bulunduğumuz bölge güvenli değildi ve zaten onlara güveniyordum yani hiç verin demedim çünkü eşimin ailesi öyle insanlar değil sadece sahip çıkıyorlardı gerisine karışmıyorlardi en sonunda onlarada altınlarını ne yapmışlar diye sorulnca eşim sattı gerçekten herkes sustu çünkü aman aman artıkti bu insanlardan sizin altınız çok diyip durdular halbuki eşim o altınları hepsi kendi emeğiyle yapmıştı siz Zenginsiz felan hep konuşulduk eşime dedim zaten altın benim için önemli değil ben seni seviyorum sana güveniyorum en doğru şekilde ortadan kaldır yoksa insanlar bizim hayatımızı mahvettmeye devam edeceklerdi sattım diyince herkes sustu hepsini satigini sanmıyorum satmişsa da eşimin benim bebeğimizin canı sağolsun çok şükür kendimize gelebildik insan gibi olduk satınca