Momm0606  Kızlar klasik alyanslar artık hoşuma gitmiyor böyle bir yüzük karşıma çıktı sizce nasıl? Biraz hareketli takılardan hoşlanıyorum ☺️
Rabiul Momm0606 ay canım fikir sorduğun için söylüyorum bedava verseler takmam , yeni çıkan alyanslar var köşeli onlara bakabilirsin
Temmuzmucizesi26 Momm0606 alyans gibi değilde normal süs amaçlı takılan yüzükler gibi aslında olabilir ben beğendim zevk meselesi ama ben alyans olarak değilde normal diğer parmaklara takardım
Rabiul Momm0606 yani sen bilirsin tabiki genede canım ama dediğim gibi köşeli alyanslara bakabilirsin yada taşlı olanlara
Aysegul166 Momm0606 model güzelde rengi çok sarı günlük hayatta çok göze batıyor bende bu tenk bişeye heveslenip almıştım ama sadece düğünlerde takabiliyorum tabi zevk meselesi ama model hoş
Momm0606 Temmuzmucizesi26 Aslında açıklamada alyans yazıyor o yüzüğün ama, dediğim gibi diğer parmaklara da olabilir
Momm0606 Aysegul166 22 ayar olmasından kaynaklı çok sarı duruyor belki de ışıklar yanıltıyor olabilir
Emcoysss Momm0606 sürekli elinde olacağı için bende beğenmedim 👎 Bence kullanışlı değil. Alyans sonuçta ömürlük :)
Aysegul166 Momm0606 evet evet 22 ayarlar böyle sarı oluyor bendede var bi tane çok sarı 14 ayarı daha soft olabilir
Hatice5258 Momm0606 bence çok güzel benim alyansım düz değil desenli ama böyle değil bence hoş ama tektaş ile takıyorsan ve tektaş ’ın da abartılı işe çok kaba durabilir bence
Momm0606 Hatice5258 Yok tektaşla beraber kullanamam zaten onuda geçtim tektaş kullanmayı sevmiyorum bi tık bu nedenden dolayı da alyansı hareketli istiyorum boş bile taksam bi farklı dursun diye
Hatice5258 Momm0606 Momm0606 bence çok iyi o zaman bi de el de duruşu var parmak kısa olur,tombik olur ben kendi yüzüğünün desenini seviyorum ama keşke biraz daha eni kısa olan alsaymışım diyorum denemeden alma sipariş etme bence elinde duruşuna bakmalısın 💕
Damla92 Momm0606 bende bundan almayı düşünüyorum Alyans üzerindeki Yazılarda kanuni nin Hürrem’e ve Hürrem in de kanuni ye yazdığı şiirler var ☺️