Atalante2705 Selam arkadaşlar bu forumda defalarca alınması gerekenlerden en önemlisinin depend emici külot olduğunu gördüm bende almaya karar verdim fakat dependmi yoksa canped var bide bi markette canpedin indirimde olduğunu gördümde canped kullanan beğenen yada beğenmeyen varmı aranızda??
deletedmom734 Atalante2705 elimde 1 paket depend var 1 tane eksik düşünürseniz uygun fiyata veririm işime yaramaz 1 ay oldu doğum yapalı
Gonca0881 Atalante2705 kesinlikle depend hem ince çok rahat hem de çok iyi emiyor ben iki paket kullandım ilk doğumumda bunda da aynı alıcam
Atalante2705 deletedmom734 biraz uzak kayınvaldemler etimesgutta ama dediğim gibi zebramoya yada tutumluanneye falan koyma imkanınız yokmu?
deletedmom734 Atalante2705 kusura bakma canım bebekşe uğraşıyorum hiç görmemişim yazdığını sen bilirsin let go yada koyabilirim tutumlu anne bilmiyorum nasıl oluyor
Atalante2705 deletedmom734 orda ikinci el bebek eşyaları satılıyor istersen yükle başka şeyler içinde kullanabilirsin yüklersen haber ver bana bende ordan alayım bugün olurmu