1 kere doğal yoldan 2 ayda hamıle kaldım saglıklı doğurdum ama doğumdan 2.5 ay sonra kaybettim. Tam tamına 11 aydır korunmuyoruz bende pcos var esımde de sperm hareket sayısında sorun var ama doktor %50 ihtimal verdi. Ben kılo falan verdim ıdeal kıloma düştüm geçen ay gecıkmelı de olsa kendlıgınden regl oldum aylarca olmadığımı bılırım. Bu ay yumurtladıgımı düşünüyorum çünkü bır hafta yoğun akıntı vardı kesıldı ve kesıldıkten sonra göğüs hassasıyetı başladı ve 2gun süren kaşık ağrısı yaşadım bu belırtıler bırebır aynı olmasa da tanıdık gelıyor bana. Muhtemelen bebek yoksa 1-2 gün gecıkmelı regl olacağım umarım vardır. Çok zorluk çektim hayatımın en kotu 2 senesını yaşadım oğlumu öğrendigım anda onu kaybetmekle yuzlestım hep sonra olan oldu zaten, ve anne baba da olamıyoruz. Bu ay ıstemeızce umutluyum hemde cok umutluyum, herkes sende bısey var hamılemısın dıyıp duruyor eşimin küçük yıgenı daha 4 yaşında görüntülü konuşurken bebek nerde diyip durdu e rüyalarım hep aynı oldu cok umutluyum umarım yarın bı yıkım yaşamam. Sizden ricam nolur dua edin bu kadar ettiğim umut boşuna çıkmasın yarın test yapacağım regl günüm oğlumu da 2 sene önce bu hafta ogrenmıstım