ngksu Merhaba herkese🌸 KPSS çalışan anneler var mı benim gibi ? Birbirimize destek oluruz diye düşündüm merak ediyorum kimler var☺️ Kaç haftalıksınız, lisans önlisans hangisine giriceksiniz hangi dersleri tamamlayabildiniz nerelerdesiniz🙃
busranuur ngksu Merhabaaa lisansa gireceğim bende eylülde çalışmaya başladım aralıkta hamile olduğumu öğrendim o zamandan beri çok düzenli çalışamıyorum tüm derslerin video ders notlarını bitirdim matematik ve vatandaşlık hariç diğer derslerden 2 şer 3 er test kitabı bitirdim tarihte halâ eksiklerim var 1 gün bile çalışmasan unutulan bir ders şuanda da riskli bir gebelik sürecim var ara verdim kafamı toplamak için fakat çalışmadığımda da içim hiç rahat değil zaten günde 3 4 saat ancak bakabiliyordum şuanda o da yok çalışsam verim alamıyorum napıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun 🫠
ngksu Sinemyiss bende önlisansa hazırlanıyorum,tarih coğrafya vatandaşlık olarak gidiyorum yeterli olurmu bilmiyorum ama matematiği ele alamicam gibi🥲😂
Sinemyiss ngksu Türkçede günde bir deneme öneriririm çok faydası oluyor PDF olarak Yediiklim 30 deneme var onu öneririm :)
Babydua Merhabalar ben 11 hafta ikiz annesiyim Ramazan’dan beri çalışamıyorum lisansa giricem bugün yavaştan başladım matematige bakmicam diğer dersleri yetirstirmeye calisicam uyku hali çok oluyor belim de ağrıyor çok oturunca sizde durumlar nasıl
Pinkopinkoo Merhabalar. Bende önlisans kpss için hazırlanacağım 🦋. Bilmiyorum 4 ayda yetişir mi ama . İnşallah bebeklerimiz bize umut olur da ataniriz . 29 yaşına geldim hâlâ atanamamak çok üzüyor beni
ngksu Pinkopinkoo Umut her zaman vardır ve en güzeli en büyüğü de bende anlıyorumki miniklerimiz sanırım.. bende 25 yaşındayım memurluğun heleki şu devirde asla yaşı yok😂 azimle devam bence yetişir biraz kısıtlamalar yapar önceliklerinizi doğru belirler ve süreklilik ister sadece❤️