idos Önerilerinize açığım🌺 popüler herkeste isimde olan isimler değil de nadir duyulan anlamı güzel isimler tercihim
Ipekulas idos bende 32 olcam hala emin değilim kökeni türkçe olsun istiyorum bende burda bekleyeyim bari
twinsmom__ idos Liva🌸 14 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil ama kızım olursa kesnlkle Liva koyacağım🙈 Türkçe de bayrak demek (kimse bayrak sevgimizi sorgulamasın😂) Kuranda da geçiyor peygamber efendimizin sancağının adı bi araştırın isterseniz Hem çok bilinen bi isim değil hem kısa ve şık duruyo bence🥰
Zeynepyldz Kızım olsaydı ismi belliydi Aden 😍 Çok güzel bence birde Gülce var, çok naif gelmişti bana 🥰 Ama benimki erkekmiş ve bulamadım ben de erkek ismi içime sinen 😅
_b-e_ Kızım olsaydı eva koymayı düşünmüştüm yada meva fakat bızımkı erkek çıktı şimdi yeniden ısım arıyoruz 🥹🫶🏻
Seymit idos kızımın ismi DEFNE Ye hamileyim cinsiyeti daha belli değil ama aklımdaki isimler —- Hande Bahar Leyla
Nesliiii1 idos bizde 28 haftalığız MİLAY koymayı düşünüyoruz kulağımıza hoş geldi ilk duyduğumuzda neva efnan beren defne vardı seçeneklerde ama bunu seçtik 🌸