Ycnhl Kızlar sizinde mide bulantısı kusma koku hassasiyetınız oldumu ınanılmaz halsızım ve ıştahsızım ne zamana gecer acaba
Haticemrahalp Ycnhl 20 haftalık hamileyim hala kusuyorum ilerledikçe geçer diyorlar ama bekliyorum bende geçsin
Zeynepemira Ycnhl aynı şekilde benimde başladı ama eczanede satılan bulandı bilekliğinden aldım sanki biraz daha iyi gibiyim
sonsuzmasalim Haticemrahalp bende 37 haftalik oldum hala sabahlari kusuyorum sanirim doguma kadar gecmeyecek bende artik
sonsuzmasalim Ozlemsvr kayinvaldemde esime hamileyken dokuz ay kusmus. bünyeden bünyeye degisiyor iste🤷🏽♀️ hayirlisi artik zaten bitti bitiyor gebeligim bu saatten sonra kussam da kusmasam da fark etmiyor, alistim artik😅
Sunadurak 7 haftalık hamileyim 2 haftadır sabah bulantılarım var 2 gündür çok kötüyüm iştahım yok aşırı derecede midem bulanıyor su içsem gidiyor:(
Kayrabsra 7 haftalık hamileyim bnde aynı durumdayım bulantı koku hassasiyeti hazımsızlık 😞Şuan bile burnumun ucunda saatlerdir sogan kokusu gibi bi koku var geçmiyor tek bna kokuyo midem kalkıyor bu yüzden umarım kısa sürer 9 ay bitmez böyle giderse 😭
Kayrabsra Doktorum bna meptamid bulantı hapı verdi az da olsa işe yarıyor günde 2 kez sabah akşam içebilirsn dedi ama bn tek sabah kahvaltıdan sonra içiyorum doktoruna sorup isteyebilirsn cnm