Zeynepkrkytlli Kaçıncı haftada ve ne kadar süreyle kullanmaya başladınız 34+5teyim sizce kullanmaya başlamalı mıyım
ZeynepDuru17 Zeynepkrkytlli gümüş kapak göğüs ucu şeysi mi hiç kullanmadım üçüncü gebeliğim ilk defa duyuyorum
asell13 Zeynepkrkytlli doğumdan önce krem yeterli diye düşünüyorum krem sürüp çok az streçla kapatacam oğlumda da aşırı yaramolmuştu zeytin yağı sürüp streçleşti geçti öyle
Medos123 Zeynepkrkytlli bn doğumdan bir ay önce başladım kullanmaya o kadar rahat ettim ki hiç göğsüm yara olmadı. Sadece ilk günler hafif hassasiyet oldu onun dışında çok ama çok rahattım.
Esum Zeynepkrkytlli canım ben doğuma 1 ay kala vunde 3-4 saat kullandım. Doğumdan sonra da 2 ay kadar sürekli kullandım ihtiyaç gördüğümde ılık suyla yıkayıp kurulayın ve kullanmaya devam ettim. İlk dogumumda gogsus ucum kanlar içindeydi ne yaptimsa fayda etmedi. 2. Bebeğimde gümüş kapak aldım rahat ettim çok şükür. Riske girmeye hiic gerek yok gümüş kapak candır 😌
Zeynepkrkytlli asell13 gümüş kapak kullanınca krem kalkan ped hiçbir şeye gerek kalmıyor zaten ben o yüzden direk gümüş kapak aldım
Zeynepkrkytlli Esum o zaman ben de kullanmaya başlayım artık 🌸 Sadece evdeyken mi kullandiniz çünkü ucu dışardan belli oluyo gümüş kapağın da dışarda kullandiysaniz nasıl kullandiniz
myavocado Esum ya ben de aldım ama nasıl kullanacağım hiç bir fikrim yok, biraz anlatabilir misiniz doğuma yakın nasıl kullanayım. Direk göğüse koyup bir kaç saat tutacak mıyız
Zeynepkrkytlli asell13 ben de başta krem alacaktım krem yağ vs herjese fayda etmiyomus ana gumus kapak kullanio pişman olan kimse görmedim ilk hamilelik de olunca uğraşmamak için gümüş kapak aldım Üzerinde krem kalkan vs kullanmaya gerek yok yazısı var onu da görünce iyi ki direk gümüş kapak almışım dedim
Esum Zeynepkrkytlli disardayken de kullandım canım ama hamileliğim kışa denk geldi kalın ve sweetlerden belli olmadı
asell13 Zeynepkrkytlli evet evet herkes çok memnun gerek kalmıyormuş ben yinede aldım bakalım bakalım bende de işe yarar inşallah
mineoksuz11 33 hafta bitecek ben bir kaç gündür gündüz kapakları kullanıyorum gece yatmadan önce de incia krem almıştım onu sürüyorum ilk emzirme sürecimde çok acı çekmiştim çok kötüydü aynı şeyi yaşamak istemiyorum tekrar 🥲
mineoksuz11 Anneoluyorumm00 açıkçası ilk denemek için taktım merak ettim öyle nemlendirip yumuşattı ki 1 saat falan tuttum şaşırdım yani bence faydası oluyor
Zeynepkrkytlli Esum benim belli oluyo ya yaz olunca sanırım Neyse zaten pek dışarı da çıkmıyorum başlayım bende takmaya
Anneoluyorumm00 mineoksuz11 anladım canım benimde ilk hamileğimde göğüslerim çok yara olmuştu şimdi ikinciye hamileyim şuanda 28 haftalrdayiz ağır falan kapuk atma oluyor bende mi alsam diye merak ediyorudum çok teşekkür ederim 😊
mineoksuz11 Anneoluyorumm00 işe yarıyor bence beklentimin fazlasını karşıladı şaşırdım bende ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah
Zeynepkrkytlli Anneoluyorumm00 kabuk atma ne oluyor Benim de tam göğüs ucumda o süt gelecek olan kısımda değişik bı şeyler var da yağ bezesi gibi ama değil daha beyaz gibi topaklanma gibi o mu acaba
Greenleaf Zeynepkrkytlli 35+6 yım 2 günde bir 2 saat kullanayım diye düşündüm ama öylece kendimce, ilk 2 saat taktığımda baya fayda etti sanki epey nemlenmişti, lansinoh krem sürüp kapatmıştım.