sudedemirr Kızlar normalde buğday tenliyim jilete bağlı koyulaşma vardı lazerle beyazlatma düşünüyordum ama gebe kalınca vazgeçtim, şimdi hormonlardan daha da koyulaşmaya başladı rengi. Krem vs önerileriniz neler? Artık özgüvenim gidiyor resmen.
Pembesarelle2 sudedemirr Benimde jiletten dolayı dudak kısmında hafif koyulaşma var gebelikte 3. Ayımızı tamamladık hormonlardan artarmı ne zaman artar bilemiyorum güzel bir onuya değindiniz bende yorumları takip edeceğim😊
momofmychildren sudedemirr bende de oldu eşim çok koyulaşti felan dedi moralim bozuluyor ama gebelikten diye bişey yapamıyorum
ZeynepDuru17 sudedemirr gebelik sürecinde krem vs kullanılmaz sonrasında açılır rengi zaten hormonların östrojen seviyesinden dolayı oluyo
Sedacannn sudedemirr gebelikte genital bölge ve koltuk altı kararıyor maalesef ama doğumdan sonra düzeliyor merak etmeyin stres yapmayın ağda yapsanız daha iyi olur aslında kendiniz yapamıyorsanız bile kuaför desteği alsanız çünkü tüylenme artıyor jiletle dahada zorlanırsınız son dönemlerde
kardelen54 Bende beyaz tenliyim 11 haftalik hamileyim baya koyulasti ben öyle jiletle filan de almam ama yapacak bisey yok gebelikten sonra kremle filan geçer inşallah
sudedemirr kardelen54 ay inşallah ya gebelikten sonra lazerle beyazlatma yaptıracağım o kesin de gebeyken bir çözümü olsa keşke
sudedemirr ZeynepDuru17 beni rahatsız ediyor bu durum, dr soracağım krem kullanmama izni varsa kullanacağım 🥹
sudedemirr Sedacannn evet haklısınız bende ağdaya döndüm haftaya gideceğim bakalım umarım az da olsa etki eder
ZeynepDuru17 sudedemirr rahatsız eder illaki ama yapacak bişi yok hormonlardan kaynaklı doktorda izin vermez zannetmem ama yinede sorun tabi 🙄
tubaysima Tahriş etmeden haftada bir iki o bölgeyi güzelce keseleyebilirsiniz. Ölü deriler de siyahlık oluşturuyor. Nazik davranmaya özen göstermenizde fayda var 🌸
BerrakYagmurMert Hormonlardan dolayı 1.5 ayda bir yaptığım ağdayı 15 güne bir yapar oldum. Göbek büyüdükçe zorlaşıyor. Kuaföre de bütçe dayanmıyor. Annelik gerçekten çok zor 😂🙈
Booksandcats BerrakYagmurMert ben de aynı şekildeyim hep ağdaya gittim şimdiye kadar en son 2 hafta önce gitmiştim 1-2 ay rahatım diyordum 2. Haftadan hiç gitmemişim gibi oldu tekrar gidicem 🙈 şaşırıyordum niye böyle oldu diye demek ki o da hamileliktenmiş çok sevindim yorumunuzu okuyunca 🫠
Booksandcats Bu dönemde kararma her şekilde oluyor sanırım. Jiletle ağdayla falan da alakası yok bence lazerli arkadaşım bile kararma oldu diyordu ben de aynı şekildeyim sanki başka birinin şeyini getirip bana vermişler gibi fark oldu ama doğumdan sonra normale dönüyormuş herkes öyle söylüyor özgüven olarak beni de çok etkiledi ama yapacak bir şey yok sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım düzelmezse de estetik yaptırırız 🙈
Papatyakokulukiz sudedemirr bende ilk hamileligimde genital bacak arkalarim koltuk altlarım goguslerim hep karardı geçer dediler geçmedi