Ya benim 2 yaşında oğlum var, bundan 6-7 ay öncesine gayet sakin bi çocuktu, yavaş yavaş çocukta aşırı aşırı hareketlilik başladı durduk yere zıplıyor asla ama asla oturmuyor zaten erkek çocuğu sakin olmasını beklemiyorum ama benimki aştı artık farkındayım, yemeğini oturarak yemez çünkü oturmuyor kıpır kıpır kıpır, uyardığımda çok fazla tepki gösteriyor bana kapıyı gösteriyor çok şaşkınım, ellerini sinirlenince sıkıyor, beni cimcikliyor ama dişlerini de sıkıyor,zıplıyor sürekli yapma oğlum dediğim an kıyamet kopuyor kendini yerlere atıyor, çok zeki maşallah herşeyi biliyor ama farklı bi durum var çözemedim, zorla oturtursam bile eller ayakları durmuyor sürekli hareket ediyor, 2 yaş sendromu değil farkındayım, tamamen başına buyruk “ ben yaparım, ben ederim, karışma, uyarma, ve yanlız kalayım ” bu yani, çamaşır makinası bulaşık makinası sürekli çalıştırıyor buzdolabını açıp kapaklarını vuruyor, güzel de uyarsam bağırıyor yere kendini atıyor, sürekli koşuyor anlamsız bi şekilde, var mı böyle olan ??? Doğumumu bile erken yaptım hiç bir sorun olmamasına rağmen sürekli hareketliydi erken doğuma neden oldu doktorum bile anlam veremedi