-Eda Bugün 3.günüm aradılar ve yumurtaların 11inden 10unun 3.günü olduğunu söylediler yarın 4.gün transferi olacak dedi sonra dokturum aradı Ohss olabilirsin rahim dinlendirme yapalım dedi. Yani ben progestan ve iğnelerime başladım boşuna gitti. Zaten kan değerlerime bakarak rahim dinlendirme yapmacağız dedi. Şimdi de 5.gün 1 mayısa denk geldiği için yumurtalarımı donduracaklar. Çok morelim bozuldu almadıkları para kalmadı. Şimdi hem yumurta dondurmaya hemde rahim dinlendirmeye de para alacaklar
Tuulayy -Eda öyle şeymi olur canım dedinmi siz tatil diye böyle yapamazsınız benim bütün tedavim nerdeyse resmi tatillere bayrama pzar gününe vs denk geldi vall tıkırındada gitti
tgbmerve -Eda yani pes diyorum , insanın canı çok sıkılır tabikide , beni pazar günü bile embriyolog lar arar bilgi verirdi , neyin kafası nöbete kalan hiç mi yok , ozaman 4. Gün tranfer etsinler
Smbemdy -Eda bunu hastane ve doktorunuzla gorusmeniz gerekli tedavi baslandiysa sonucta bunlar biliniyordu bence hakkinizi savunun …
-Eda Tuulayy şuan 3.günüm ağrım hala devam ediyor idrarım sıkışınca ağrım çoğalıyor. Ağrım olduğunu doktoruma söylemedim hiç. Ohss olabilirsin dinlendirelim dedi neye göre dindendirme kararı aldı
-Eda tgbmerve boşuna 4.gün yapmayalım embriyoların çok güzel sağlıklı dedi. Kan değerlerime bakarakta tahim dinlendirme yapmacağız dedi şimdi neden rahim dinlendirme yapıyor anlamadım
Deletedmom_85 Sizin yerinizde olsam alırdim embriyolari başka yerde devam ederdim nasılsa bi transfer islemi kalmis Kim hangi doktor olsa transfer eder. O aç gözlülerede daha fazla para yedirmezdim. Belki para için yapıyorlar ne malum? Ayrıca resmi tatil bile olsa siz tüp bebek merkezisiniz. Gün, saat, Döllenme muhabbeti vs önemli konular. Bu kadar basite alamazlar!
-Eda Deletedmom_85 başka yere Deletedmom_85 23 Nisanda da tatil yaptılar. Resmi tatillerde kapalı. Başka yerde yaptırsak transfer ücreti alıcaklar artık paramız kalmadı
Tuulayy -Eda -Eda ben acıbadem atakentte yaptırıyorum tedavim hala devam ediyor ama bahçeciden de beklemezdim hep o merkezde aklım kalmıştır
MelekAnnesiii -Eda gidip konusun boyle boyle demistiniz neden simdi erteliyoruz diye olur mu öyle sey
Smbemdy -Eda ben anlamam bu islemlerden ama bence daha baskin sekilde konusmaniz gerek yarin pasif degilde gerekirse tartisma olsun bu durumlarda 1 gunun bile.onemi var diye biliyorum.
iremree -Eda yapıyorlar öyle durum benim de bayramın 2. Günüydü normalde transfer Arifiye aldılar kafalarına göre yani nasıl rahatlarsa
-Eda Tuulayy Sinirlerim o kadar bozuldu ki yumurta toplanmadan sabah 11de kan verdim ikindi üstü 3 4 gibi kan sonucu çıktı o kadar saat bekledik. sonuca göre rahim dinlendirip dinlendirmeyeceğimize karar vereceğiz dedi. Kan sonucundan sonra dinlendirmeyeceğiz dedi yani o zaman neden başta dinlendirmeyeceğiz dediniz toplamadan sonra progestab iğne vuruldum ilaç kullandım
Gul616161 Tuulayy canımm biz seninle aynı doktordaysık hatırlarsan. 8.gün gel dedilermi sana ve ne zaman gidiceksin
Dml991 Tuulayy atakent çok iyi dr pazar günleri de hep orda bi gün de izin yapayım diyebilir ama yapmıyor
Zeyasln -Eda süreç nasıl işler hiç bilgim yok ama bence kabul etmeyin hastaneye gidin gerekirse başhekimle görüşün bu sizin sorununuz değil sonuçta onların formül bulması gerekiyor
Tuulayy -Eda bozma sinirlerini canım sıkma canını yarın merkezi ara gerçektende tatil diyemi bunu yapıyolar onu öğren belki gerçektende embriyoların durumu bunu göstermiştir sakin kalmaya çalış canım üzme kendini herşey olacağına varıyor
-Eda Zeyasln ya biz birde İstanbulda değiliz eşimin işi doğuda şuan ailemizde aydındayız sürekli İstanbula gidip geldik. Ebriyolog 4. Gün yani yarın transfer olucak dedi doktor iptal etti embriyoların sağlam diye
-Eda Smbemdy biz tartışma yaşarsak daha kötü olmaz mı bilerek iyi embriyoyu transfer etmeme gibi durumları olur mu
Tuulayy -Eda inan 3 kere tüp bebek denedim rahim dinlendirme hiç yapmadıkları için neye göre yaptıklarını hiç bilmiyorum ama gittiğin merkez güzel bi merkez bence tatil için bi tedaviyi bozmazlar ya ay asla aklım olmaz öyle bi durumu
Tuulayy Gul616161 Canım yok bugün benim 8. Günüm aradım ben hastaneyi dedimki ben dayanamıyorum 10. gün değilde 9. gün yapsak olurmu dedim onlarda olur dediler yarında 9. günüm yarın gel dediler