semadniz Doğumdan sonra bebeğimde doktor kontrolünde derinlerden gelen bir hırıltı tespit edildi doktor üfürüm olabilir dedi kapanadabilir takip edicez dedi , bu durumu yaşayan var mı dua edin kapansın o çok küçük daha :(
Tuba-M55 semadniz çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ❤başka sağlık problemi yoksa kendiliğinden kaybolur gider inşallah ben 30 yaşındayım çocukluğumdan beri üfürüm var bi sıkıntım yok çok şükür 🤗
HilalveEfem semadniz benim oğlumdada aynısı oldu yenidoğan döneminde üfürüm var dendi 1 yaşına gelmeden kapandı 8 yaşında
Dilarao0 semadniz ihmal etmeyin bu konu önemli çocuk kardiyoloji uzmanı görmediyse mutlaka görsün benim oğlumdada üfürüm duyuldu ertesi gün ankaraya gittik çocuk kardiyolojiye (yaşadığım şehirde çocuk kardiyoloji yok) ve oğlumda üfürümden ziyade kalp kapakçığı biküspit çıktı herkesde olacak bişey değil ama ihmal etmeyin kardiyoloji doktoru bir görsün içiniz rahat etsin
semadniz Tuba-M55 başka bir problemi yok çok şükür 🙏 bi nebzede olsa içimi rahatlattınız Allah razı olsun